Show Filters

Varje år är det regniga dagar som oroar föräldrar. Hur skyddar man barnen från regnet? Lösningen är enkel: ett paraply. I vår onlinebutik presenterar vi vår kollektion av paraplyer. Ta också del av våra tips för att göra rätt val.

Hur du väljer ett paraply för barn

Paraplyet spelar både en säkerhets- och hälsoroll.

Säkerhet

Säkerhet är ett viktigt kriterium. Barnet riskerar att skadas av tillbehöret. Du bör köpa ett paraply med enkla öppnings- och stängningssystem.

Kontrollera också paraplyets styrka. Barnet ska kunna bära det utan att känna sig besvärat.

Ta ett solitt paraply med en robust ram.

Storleken

Storleken säkerställer barnets komfort. Se därför till att paraplyet varken är för litet eller för stort. Vi rekommenderar att du jämför hylsan med barnets arm.

Estetik

Paraplyet är en modeaccessoar. Vi låter dig välja mellan en mängd vackra paraplyer. Du kommer att hitta transparenta paraplyer och mönstrade paraplyer. Du måste ta hänsyn till ditt barns preferenser.

Det djurformade 3D-paraplyet

Välj en accessoarmed djurmotiv.Du kan välja ett paraply med enhörnings-, katt- eller fjärilsmotiv.

För en originell stil kan du välja ett paraply i form av ett 3D-djur: katt, gris, haj. Dessa paraplyer finns i en mängd olika färger: blått, vitt, rött och många fler.

Det genomskinliga paraplyet för barn

Det transparenta paraplyet är en trendig modell. Vissa har mönster som gör designen mer originell. Du kan välja ett transparent paraply med blommönster eller regnbågsmönster.

Det transparenta paraplyet är unisex. Det är lämpligt för både pojkar och flickor.

Paraply i fickformat

Med ettfickparaplykommer ditt barn att kunna ta en promenad med dig utan problem.

Våra pocketparaplyer för barn har en unik design. I vår butik hittar du:

  • Fickparaply med kattmotiv
  • Ett miniparaply med kattmotiv;
  • Ett enfärgat miniparaply för barn;
  • Fällbart paraply med Totoro motiv för barn;
  • Fickparaply i miniformat för barn;

Lägg det helt enkelt i ditt barnsryggsäckför att bära det.

Paraply med superhjälte-mönster

För superhjältefans erbjuder vi det transparenta paraplyet med tecknade motiv för barn. Paraplyet med Disney-motiv skulle vara ett bra val för flickor. För pojkar som svär vid Spiderman, ge dem ett nypsäkert paraply med Spiderman-mönster.

Hur lär jag mitt barn om säkerhet med ett paraply?

När det regnar är det viktigt att skydda barnen med ett paraply som är anpassat efter deras storlek. Att använda ett barnparaply bör dock inte tas lätt på. Det är viktigt att följa vissa säkerhetsregler för att undvika olyckor.

Först och främst är det viktigt att välja ett kvalitetsparaply som är starkt och vattentätt. Plastmodeller är ofta de mest lämpliga för barn, eftersom de är lätta och enkla att hantera. Vi rekommenderar också att du väljer ett paraply med flexibla ribbor för att undvika skador i händelse av en stöt.

Därefter är det viktigt att lära barnen hur man använder sitt paraply på rätt sätt. De ska hålla i handtaget ordentligt och aldrig rikta det mot andra människor. Det är också viktigt att inte springa med ett öppet paraply för att undvika risken att falla. När det gäller klassrummet är det viktigt att påminna barnen om att ett paraply är en modeaccessoar och bör användas på ett elegant sätt. De bör lära sig att hålla i det ordentligt och stänga det försiktigt för att undvika att skada det.

Slutligen är det viktigt att hålla paraplyet rent. Efter varje användning är det lämpligt att skaka det för att avlägsna eventuellt vatten och låta det torka innan det läggs undan. Om paraplyet är smutsigt kan det rengöras med en fuktig trasa och mild tvål. Kort sagt, att använda ett barnparaply bör göras med omsorg och intelligens.

Varför älskar barn roliga paraplyer?

Barn älskar roliga paraplyer av många anledningar. Först och främst är kvaliteten på dessa paraplyer ofta överlägsen den på klassiska paraplyer. De är tillverkade av tuffa, hållbara material som tål väder och vind och stötar. Dessutom är roliga paraplyer ofta dekorerade med avbildningar av populära hjältar eller seriefigurer.

Barn älskar att känna sig nära sina favorithjältar och att ha ett paraply med dem gör dem ännu gladare. Det kan också uppmuntra barn att gå ut även när det regnar, eftersom de känner sig ledsagade av sin favoritfigur.

Roliga paraplyer är också väldigt roliga. De kan dekoreras med färgglada mönster, originella former eller roliga tillbehör som djuröron eller roliga ögon. Barn älskar att leka med dessa paraplyer och ha kul i regnet, hoppa i vattenpölar. Slutligen kan roliga paraplyer hjälpa barn att lära sig att älska regn.

Istället för att se regn som en begränsning kan barnen börja se regn som en möjlighet att ha kul med sitt roliga paraply. Det kan också hjälpa barnen att utveckla sin kreativitet och fantasi genom att hitta på historier och lekar i regnet. Sammanfattningsvis kan man säga att barn älskar roliga paraplyer för deras kvalitet, originella humor och ovanliga design.