Show Filters

En parka är en vattentät jacka. Den bärs på vintern på grund av sin tjocklek. Varför köpa en parkas till ditt barn? Vilka modeller finns tillgängliga? Hur väljer du rätt modell för att förbättra ditt barns look?

Varför är en parkas en bra presentidé?

Kläder har alltid varit en utmärkt present till ditt barn. Förutom att vara användbar är parkasen ett av de tidlösa modeplaggen.

Det ären anpassningsbar gåva.Du kan trycka ditt barns initialer eller fullständiga namn på den. Du kan även lägga till ett foto. Den personliga parkasen är en originell gåva.

Parkas med huva och päls

En parkas med huva för barn är en trendig outfit. Det är ett tidlöst plagg som förblir aktuellt och därför förtjänar en plats i ditt barns garderob.

Kapuschongparkas med päls ger bra värme. På vintern och till och med på senhösten sjunker temperaturen. För att skydda ditt barn mot kylan kan du välja en parka med huva och päls. Den är också oumbärlig för vandring, camping, långa resor och resor till platser med låga temperaturer.

En annan fördel med detta plagg är dess komfort. Parkasen med huva är mycket praktisk. Den gör att ditt barn kan röra sig fritt.

Parkasen med huva passar tillalla klädstilar. Oavsett vad ditt barn har för preferenser så kommer parkan med huva att passa dem.

Dunparkas i tjock bomull

Det finns flera anledningar till att välja en parka med tjock bomullsdun, till exempel tillverkningsmaterialet. Bomull är ett mjukt material som andas. Kontakten mellan huden och bomullsparkasen är behaglig. Parkasen låter luften cirkulera. Så ditt barn kommer att känna sig bekvämt.

Tyget är absorberande. Det absorberar svett och håller ditt barns hud fräsch under alla omständigheter.

Bomull är ett hypoallergeniskt material. Det minskar risken för allergier, eftersom barns hud och andningsorgan är känsliga.

För det andra är kläderna lätta att ta hand om. Den kan maskintvättas vid hög temperatur. Operationen eliminerar mikrober. Så ditt barn är säkert från föroreningar.

Dessutom är plagget oöverträffat flexibelt. Det kommer att stå emot ditt barns våld.

Slutligen är plagget prisvärt. Även med en snäv budget kan du ge ditt barn en tjock dunparkas i bomull. Priset ligger på mellan 35 och 40 euro.

Mångfärgad parkas och parkas med djurtryck

Flerfärgade kläder lyser upp barn, och parkan är inget undantag från regeln. Genom att välja en flerfärgad modell kommer du att glädja dem. Dessutom är en flerfärgad parkas en outfit som sticker ut från mängden.

En parka med djurmotiv är på modet. Barn älskar djur och kommer att uppskatta modellen som illustrerar djurens kung, en anka eller en giraff.

Plagget passar bra ihop med enbarnhatt.

Hur väljer du ditt barns parka?

Det är viktigt att du gör det bästa valet av parkas för ditt barn. Hans eller hennes komfort och plaggets livslängd beror på det. För att göra detta ska du följa dessa kriterier.

För det första, tänk på längden på outfiten. Det finns långa parkas och korta parkas. Korta modeller är lätta att ta på, medan långa modeller ger ett bra skydd mot kyla.

För det andra ska du tänka på skärning och färg. Prioritera löst sittande kläder. Huden andas bättre och passformen är bekväm. När det gäller färg finns produkten i :

    • blå;
    • gul;
    • svart;
    • grön

Förlita dig på ditt barns preferenser. Kom dock ihåg att det är tidskrävande att underhålla färgade kläder.

Plaggets material är också en viktig parameter. Syntetmaterial är på modet, men naturfibrer, som bomull och ull, ger bättre värmeisolering och garanterar ditt barns komfort.

Hur tar jag hand om mitt barns parkas på rätt sätt?

En parkas är ett viktigt vinterplagg som skyddar ditt barn mot kyla och dåligt väder. För att säkerställa dess hållbarhet och kvalitet är det viktigt att ta väl hand om den. Här är några tips på hur du tar hand om ditt barns parkas:

1. Välj en parkas av hög kvalitet: framför allt är det viktigt att välja en parkas av hög kvalitet. Välj märken som är kända för sin kunskap och expertis inom vinterkläder. En kvalitetsparkas är mer motståndskraftig och håller längre.

2. Rengör parkasen regelbundet: för att förhindra att smuts samlas på parkasen är det viktigt att rengöra den regelbundet. Om parkasen är lite smutsig kan du helt enkelt borsta den med en mjuk borste. Om den är mycket smutsig kan du tvätta den i tvättmaskinen på låg temperatur (max 30°C) med ett milt tvättmedel.

3. Använd rena produkter: när du tvättar ditt barns parkas ska du använda ett milt tvättmedel som inte innehåller några starka kemikalier. Undvik sköljmedel, som kan skada parkas vattentäta membran.

4. Torka parkasen ordentligt: Häng upp parkasen efter tvätt för att lufttorka. Undvik att lägga den i torktumlaren eller stryka den, eftersom det kan skada det vattentäta membranet.

5. Förvara parkasen på rätt sätt: När vintern är över är det viktigt att förvara parkasen på rätt sätt för att undvika att den skadas snabbt.