Show Filters

Varför skulle en Snow Queen-klocka vara en bra födelsedagspresent till din dotter?

Om din dotter är ett fan av Snödrottningen är en Frozen-klocka en perfekt födelsedagspresent till henne. Denna klocka finns tillgänglig till ett överkomligt pris och kan enkelt hittas i leksaksaffärer eller online. Huvudpersonen i denna klocka är prinsessan Elsa, som är en av de mest populära karaktärerna i filmen.

Klockan har också ett armband och en analog urtavla, vilket gör den till en praktisk accessoar för ditt barn. Klockans storlek är barnvänlig, vilket innebär att den varken är för stor eller för liten för deras handled. Klockan har dessutom en färgglad och rolig design som din dotter säkert kommer att älska.

Genom att ge denna Frozen-klocka i födelsedagspresent kan du hjälpa ditt barn att lära sig klockan samtidigt som du ger henne en present som hon kommer att älska. Enheten utstrålar en speciell charm. Dessutom fungerar gadgeten även som en modeaccessoar. Den är mycket slitstark och är byggd för att hålla länge.

Förutom Elsa har klockan också en bild av prinsessan Annas karaktär längst ner på urtavlorna, vilket gör den ännu mer tilltalande för alla fans av Snödrottningen. Om du letar efter en födelsedagspresent till din dotter ärSnow Queen-klockanett utmärkt val som kommer att glädja alla små flickhjärtan. Den är prisvärd, lättillgänglig, praktisk och kommer garanterat att glädja ditt barn. Så varsågod och ge henne denna Frozen-klocka på nästa födelsedag! Sedan den animerade serien Snödrottningen släpptes har små flickor haft en stor beundran förPrincess Elsa-klockan för flickor, en derivatprodukt av Disney-fenomenet. Ge din lilla prinsessa en gåva som får henne att drömma med Snow Queen-klockan. Vill du veta mer om den här produkten? Här är de bästa tipsen för att välja rätt klocka till din lilla flicka.

Varför skaffa Snödrottningens lysande klocka med Anna- och Elsa-dekor?

Deco Anna och Elsa lysande klocka är en klocka för sig. Den utmärker sig genom sin omsorgsfulla design. Boetten och armbandet är genomskinliga. Dessutom producerar klockan ett anmärkningsvärt ljus.

Denna klocka är en multifunktionell accessoar. Även i mörker kan du se tiden genom att trycka på ljusknappen. Den kan också användas som nattlampa.

Ljuskvaliteten är i toppklass. Urtavlan lyser upp tack vare LED-lampor. De ger ett mjukt ljus. Dessutom innehåller de inga giftiga ämnen. De avger ingen värme och eliminerar risken för brännskador på huden. LED-belysning gör det lättare att läsa av tid och datum.

Varför välja Elsa Snow Queen-klockan med bildprojektion?

Elsa Snow Queen-klocka med bildprojektionär ett originalföremål.

Bilder som får barn att bli förälskade

Elsa Snow Queen-klocka med bildprojektion sprider bilder i form av ljusstrålar. De 24 integrerade bilderna hänvisar till Snödrottningens karaktärer. Det är därför flickor älskar den här produkten.

Barn kan till och med välja vilken karaktär som ska visas med hjälp av den roterande ringen på ena sidan av urtavlan. Knappen ändrar vilket foto som visas tills de hittar sin favoritkaraktär.

Foton är ett bra sätt att kommunicera. Tillsammans med din dotter kan du definiera budskapet för varje bild. Till exempel kan Elsas foto signalera fara, medan Annas foto hänvisar till ett hälsoproblem.

En mycket praktisk accessoar

Den digitala klockmodellen för barn är inte bara en projektor. Den utför de grundläggande funktionerna hos en klocka. Den visar tid och datum och utvecklar din dotters känsla för punktlighet.

Elsa Snow Queen-klocka med projektion är en accessoar för alla åldrar. Armbandet anpassar sig efter storleken på din dotters handled. Så du kan köpa den med fullständig sinnesro.

Klockan med bildprojektion är lätt tack vare sina små mått. Den cirkulära urtavlan har en radie på 1,5 cm och boetten är 1 cm tjock. Armbandet är 1,5 cm brett och längden på bandet är 2 cm. Accessoaren är lätt för små flickor att bära.

Varför skaffa Snödrottningens klocka med diamantdekoration?

Att ge enSnow Queen-klocka med diamantdekortill din dotter är en bra idé. Detta är inte en riktig diamant. Snarare är det en replika av en ädelsten. Så du behöver inte oroa dig för priset. Klockan kommer bara att kosta dig cirka 15 euro.

Den falska diamanten är hjärtformad. Den sitter på accessoarens boett och ger klockan en touch av förfining. Diamanten kommer att gnistra på din dotters hand. Stenen ger intrycket av att vara en äkta diamant. En glamorös modeaccessoar.

Designen av denna Snow Queen-modell är omsorgsfull. Accessoaren kommer att glädja din dotter.

Hur väljer du ditt barns Snow Queen-klocka?

Följ dessa kriterier för att välja Snow Queen-klockan. Fokusera på tidsdisplayen. En analog klocka är lämplig för en flicka från 8 år och uppåt. Å andra sidan föredrar du en digital klocka för yngre barn. När det gäller färger, låt din dotter välja mellan:

  • blå
  • blå
  • vit
  • grön
  • den rosa

Kontrollera kvaliteten på materialet i armbandet. Välj läder eller metall. De har bra draghållfasthet och stöttålighet.

Ta också hänsyn till ditt barns ålder och storleken på accessoarens armband. När du har gjort ditt val bland de tillgängliga modellerna av barnklockor lägger du din beställning i vår butik och gör ditt köp.