661-7d27ce.jpeg
Elsa prinsessklocka för flickor
170,0 kr193,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Elsa prinsessklocka för flickor

170,0 kr193,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck denna sublima Elsa prinsessklocka för flickor. En kvartsur med läderarmband som hon kommer att älska för sitt tecknade motiv. Med denna accessoar runt handleden kommer din dotters outfit att få en söt, lekfull och feminin touch. Denna klocka för flickor finns i sex olika färger.

Elsa prinsessklocka för flickor är en elegant och förtrollande klocka. Små prinsessor kommer att älska att bära denna magnifika klocka med sin favoritkaraktär, Elsa, från Snödrottningen. Klockan har en urtavla med Elsas ansikte och glittrande strassstenar. Det rosa silikonarmbandet är mjukt och bekvämt att bära.

Små prinsessor kommer att älska att bära denna underbara klocka vart de än går!

En klocka för små prinsessor

Är din dotter ett fan av Snödrottningen? Ge henne denna bedårande prinsessan Elsa-klocka i present. Hon kommer att älska den! Mycket mer än bara en accessoar som visar tiden, denna Disney-klocka med läderarmband kommer också att försköna din lilla prinsessas handled. Denna magnifika Elsa-prinsessklocka för flickor är det perfekta sättet för din lilla flicka att känna sig som en riktig prinsessa! Klockan har en vacker rund urtavla med Elsas ansikte tryckt på, och är omgiven av glittrande strassstenar. Det vita silikonarmbandet är bekvämt att bära och passar perfekt på de flesta små flickors handleder. Den här klockan är inte bara vacker, den är också mycket praktisk tack vare sin kvartsfunktion, som håller tiden exakt. Din lilla flicka kommer att älska att bära denna Elsa-prinsessklocka vart hon än går!
661-59bfe5.jpeg
661-20078e.jpeg

En slitstark klocka

Elsa prinsessklocka för flickor är ett måste för alla små flickor som älskar snödrottningen. Klockan har ett mjukt och bekvämt silikonarmband som är perfekt för barns känsliga handleder. Siffrorna är lätta att läsa, även för de yngsta barnen, tack vare deras tydliga storlek och höga kontrast mot urtavlans bakgrund. Klockan har också en reptålig kristall som effektivt skyddar urtavlan från skador orsakade av stötar och repor. Den är perfekt för barns vardagsaktiviteter, som skola, sport eller utomhuslek. Slutligen är det en perfekt present till födelsedagar, jul eller något annat speciellt tillfälle.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.