Show Filters

Kläder är ett av våra grundläggande behov. Kvalitet är A och O när det gäller barnkläder. Vi erbjuder alla varumärken till konkurrenskraftiga priser. Vår kollektion kommer att komplettera ditt barns garderob. I vår katalog hittar du shorts, pullovers, sweatshirts, jeans och t-shirts. Du hittar också accessoarer som passar till ditt barns kläder, inklusive hattar, badkläder, skor och mössor. Våra produkter kommer att göra din flicka, pojke eller bebis glad.

Ge ditt barn nya kläder

Det finns många anledningar till att ge ditt barn nya kläder, till exempel för att kunna variera kläderna. På så sätt lär sig barnet att skapa sin egen stil och sin egen personlighet.

Med diversifiering lär sig ditt barn också vikten av att städa upp. Dessutom innebär en rik, välfylld garderob att du inte behöver tvätta samma kläder om och om igen, och undviker förtida försämring, samt krångel med att välja för varje utflykt.

Ta med en hatt till ditt barn

mössanär praktisk, eftersom den är lätt att ta på och av. Det är också en modeaccessoar, men varför välja den?

För hennes välbefinnande

En barnshatt bidrar till ditt barns välbefinnande. Den skyddar huvudet, den del av kroppen som är så känslig. Kroppens termoreglerande funktioner är ännu inte välutvecklade hos små barn, så detta tillbehör kommer att vara mycket användbart. Oavsett om det är vinter eller sommar är tillbehöret oumbärligt.

För att skydda huvudet mot kyla

Prioritera bomull som material. Förutom att vara tjockt ger bomull bra komfort. Linnemössan är inte heller dålig. Dess fördel ligger i dess anpassningsbarhet. Du kan skriva ditt barns namn på tygets yta.

Köp en baddräkt till ditt barn

För resor till poolen och stranden behöver ditt barn enbaddräkt.

Den heltäckande baddräkten

Flickor har en förkärlek för baddräkten eftersom den passar alla kroppstyper.

Dessutom utmärker sig one-piece-dräkten genom sina originella skärningar. Varje modell har en unik touch, från skärningen till arrangemanget av mönsterbitarna.

För det tredje ärbarnens baddräktpraktisk. Den erbjuder stor flexibilitet och rörelsefrihet. Låt oss tillägga att den förhindrar solbränna.

Bikinin, en toppmodell för flickor

Bikinin anpassar sig till alla kroppsformer och ger rörelsefrihet.

Ge din dotter en modell i stil med de tecknade figurerna Snödrottningen. Hon kommer också att uppskatta den blommönstrade bikinin.

Vilka badkläder för små pojkar?

För resor till stranden eller poolsessioner kommer din pojke att vara i stort behov av en baddräkt. Välj därför elastiska shorts med tryck.

Köp en parkas till ditt barn

Parkasen är den perfekta outfiten för regn och vinter.

En praktisk och användbar outfit

parkashar ett vattentätt ytterlager som håller kylan ute. Den används under senhösten och vintern. Den kan bäras som en kappa, trench eller jacka.

barns parkaär ett trendigt plagg. Den uppskattas för sin användarvänlighet och praktiska egenskaper. Den ger bra komfort.

Dessutom är plagget lätt att bära. Det passar bra till byxor, shorts och jeans.

Vilken parkas ska jag välja?

Det finns flera modeller av parkas:

  • Barnparkasmed dubbelknäppning;
  • Den enfärgade parkasenmed pälsluva ;
  • Den långärmade kamouflageparkasenför barn;
  • Den blå vattentäta jackan med huva för barn;
  • Parka i tjock bomullsdun med huva i päls ;
  • Sammetjacka med huva och pom-pom för barn;

Innan du väljer, tänk på ditt barns storlek. Fråga om materialet. Glöm inte bort ditt barns stilpreferenser. Om han har svårt att välja kan du föreslå en. parkas med djurmotiv eller en parkas som föreställer hans tecknade favoritfigur.

Köp shorts till ditt barn

Shortsenär lätta att bära. Sommarplagget passar för träningspass på gymmet, promenader med vänner och varma sommardagar.

Den är bekväm. Det är därför barn föredrar dem framför klassiska byxor.

Dessutom passar barnshorts till alla klädstilar: avslappnad, klassisk, glamorös.