Färgglada dansmössor för barn på ett vitt bord
Barnens danshatt
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Barnens danshatt

170,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Dansmössor för barn är perfekta för att hålla huvudet varmt så att du kan koncentrera dig på att dansa, inte på temperaturen utomhus.

Danshattar är oumbärliga för små dansare! De skyddar barnens hår medan de dansar och gör att de kan koncentrera sig på sitt framträdande. Kepsarna är bekväma att bära och sitter perfekt på barnens huvuden. De finns i en mängd olika färger och mönster, så barnen kan välja den de gillar bäst.

Perfekt hatt för dans

Dansmössor är perfekta för barn och håller dem varma under de kalla vintermånaderna. Mössorna är också supersköna och framför allt lätta, så att du kan hålla fokus på dansen. Den här mössan är en viktig accessoar för små dansare! Den elastiska mössan är perfekt för att hålla håret på plats. Den är tillverkad av mjukt, bekvämt tyg och kan tvättas i maskin. Mössan är tillverkad av ett mjukt, stretchigt tyg som anpassar sig perfekt till ditt barns huvud utan att snäva in eller begränsa det.

En färgglad hatt

Denna mössa är designad med omsorg och känsla för detaljer och tillverkad av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och optimal komfort. Den har också ett elastiskt band som håller kepsen på plats under de mest intensiva dansrörelserna. Den finns i en mängd olika ljusa, iögonfallande färger för att passa alla smaker. Förutom att vara en attraktiv accessoar är dansmössan för barn också mycket praktisk. Den håller barnets hår på plats under dansrörelserna och förhindrar att det faller ner i ansiktet och skymmer sikten.

Håll öronen varma!

Skydda ditt barn mot kylan med en mössa i ull eller bomull, fodrad, peruansk stil eller chapka, som du vill. Vårt sortiment av barnhattar erbjuder ett brett urval!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.