Min Korg

SVENSK KUNDSERVICE 🇸🇪

–10% NU MED KODEN RDM10

4,8/5 KUNDMEDDELANDEN ★★★★★

Återbetalningspolicy

RETURNERING


Varorna från https://www.barn-world.se är nya och garanterat felfria. De är identiska med de som säljs i traditionella butiker och kommer från alla de förlag och leverantörer som anges i listan.

Vår policy gäller i 14 dagar. Om 14 dagar har gått sedan ditt köp kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du mottog den. Den måste också vara ioriginalförpackningen.

Defekta varor:

Kunder måste returnera nya eller oanvända varor i sin helhet och i sin originalförpackning, oskadade, tillsammans med eventuella tillbehör, instruktioner och dokumentation (i sin ursprungliga cellofanförpackning och med motsvarande faktura). I en sådan situation måste köparen skicka bevis på felet/defekten till kontakt@barn-world.se (beskrivning och bifogade foton/videor).

För att göra en retur måste du också visa oss ett kvitto eller inköpsbevis.

Vänligen skicka inte tillbaka ditt köp till tillverkaren, vi kommer att informera dig om vilka steg du ska följa när din fil accepteras enligt våra villkor. Det finns vissa situationer där endast en partiell återbetalning kommer att ges: (i tillämpliga fall)

  • Alla varor som inte är i sitt ursprungliga skick, är skadade eller saknar delar av skäl som inte beror på ett fel från vår sida.
  • Alla varor som returneras mer än 30 dagar efter leverans.

Återbetalning (i tillämpliga fall)

När vi har tagit emot och inspekterat den returnerade varan skickar vi ett e-postmeddelande till dig för att bekräfta att vi har tagit emot den. Vi kommer också att informera dig om vårt beslut att godkänna eller avslå din begäran om återbetalning.
Om din begäran godkänns kommer din återbetalning att behandlas och en kreditering kommer automatiskt att göras till ditt kreditkort eller den ursprungliga betalningsmetoden inom ett antal dagar.

Sena eller uteblivna återbetalningar (i förekommande fall)
Om du ännu inte har fått din återbetalning ska du först kontrollera ditt bankkonto igen.
Kontakta sedan din kreditkortsutgivare, eftersom det kan dröja innan din återbetalning bokförs officiellt.
Kontakta sedan din bank. Det finns ofta en behandlingsfördröjning innan en återbetalning bokförs.
Om du efter att ha slutfört alla dessa steg fortfarande inte har fått din återbetalning, vänligen kontakta oss på kontakt@barn-world.se

Rea-varor(om tillämpligt)
Endast varor till ordinarie pris kan återbetalas. Rea- och/eller kampanjvaror kan tyvärr inte återbetalas.

Byten(i förekommande fall)
Vi byter endast ut en vara om den är felaktig eller skadad. Om du vill byta ut den mot samma vara, vänligen mejla oss på kontakt@barn-world.se

Frakt
Du är ansvarig för att betala dina egna fraktkostnader för att returnera din vara. Fraktkostnader återbetalas inte. Om du får en återbetalning kommer returportot att dras av från den.

Beroende på var du bor kan tiden det tar att få din utbytta produkt variera.

Om du skickar en vara som är värd mer än 880 Kr bör du överväga att använda en leveranstjänst som gör att du kan spåra försändelsen eller teckna en leveransförsäkring. Vi garanterar inte att vi kommer att ta emot den vara du returnerar.

Inga COD-försändelser kommer att accepteras av någon anledning.

Ångerrätt

Vid utövande av ångerrätten är Barn World skyldigt att kostnadsfritt återbetala de belopp som kunden har betalat, med undantag för returkostnader. Återbetalningen ska ske inom högst 14 dagar från den dag då det returnerade paketet mottogs. Om denna tidsfrist löper ut på en lördag, söndag eller allmän helgdag förlängs den till nästa arbetsdag.

Ångerrätten gäller dock inte för följande köp:

– Varor som du har öppnat och som inte kan returneras av hygieniska skäl eller hälsoskyddsskäl

– Varor som inte kan separeras från andra varor

– Öppnade varor som inte är i sitt ursprungliga skick, som är skadade eller som saknar delar av skäl som inte beror på ett fel från vår sida.

Gratis Leverans

Beställningar över 584 kr*

Svensk Leverans

Vi levererar överallt i Sverige

100% säker

PayPal / MasterCard / Visa

10% rabatt på hela butiken !


Gå med i vår VIP-kundlista och ta del av våra exklusiva erbjudanden, kampanjer, privata försäljningar och hämta din välkomstgåva.