Show Filters

Att klä en baby eller ett barn är livsviktigt. Varje säsong kräver ett särskilt plagg. Det är din plikt att veta vad du ska ha på dig. Under den kalla årstiden är en hatt ett bra komplement. Förutom att göra ditt barns klädstil mer spännande skyddar den huvudet från vinterns vind och kyla. Hur väljer man rätt modell? Vilka kriterier bör du ta hänsyn till? Här är en lista över de bästa hattarna som finns i vår butik.

Danshatt för barn

Dansmössa är designad för barn som älskar att dansa. Accessoaren håller ditt barns huvud varmt och skönt samtidigt som de kan koncentrera sig.

Accessoaren finns i färgerna vit, blå, grå, svart orange, rosa, röd, grön eller lila. Den är unisex, mysig, lätt och perfekt för att njuta av optimal värme.

Stickad mössa med pälspompom

Stickad mössa med pälspomp passar till en mängd olika outfits. Den mjuka mössan ger en touch av klass. Den värmer ditt barns huvud och ger hans outfit en lite avslappnad touch.

Denna modell finns i en enfärgad variant. Den riktar sig till barn i åldern 1 till 3 år.

Mössa med öron för baby

Mössa med öron för baby kombinerar estetik och funktionalitet. Accessoaren sticker ut tack vare sina små öron. Denna touch av nyckfullhet kommer garanterat att övertyga dig.

Mössan håller ditt barn väl skyddat mot kyla under dina utflykter i stan och på platser som utsätts för vind.

Mössan finns i flera nyanser: vinröd, blå, brun, svart, rosa, gul och röd.

Stickad mössa med Among us-mönster

Är ditt barn ett fan av TV-spelet Among Us? Vad kan då vara bättre än en stickad mössa med Among us-mönster?

Förutom att hålla huvudet varmt kommer mössan att överraska ditt barn. Gåvan visar att du bryr dig om deras passioner och intressen.

Du hittar dem i en mängd olika färger: svart, orange, grön, gul för en fantastisk look. Den stickade mössan Among us passar alla årstider. Den passar barn i alla åldrar tack vare sin flexibla form.

Mössa i ull med dubbel päls och pom-pom

Ull har en privilegierad plats i rankningen av kvalitetsmaterial. Mössa i ull med dubbel pälsknopp ger en behaglig känsla av komfort.

Förutom att den är snygg, gör dess skyddsnivå den till ett förstahandsval. Mössan passar barn mellan 1 och 4 år och håller ditt barns huvud varmt och skönt. Den finns i en mängd olika färger.

Vilka andra mössor ska du välja till ditt barn?

Solid colour crochet beanie är ett säkert kort för att motverka vinterns nedfall. Modellen passar både flickor och pojkar. Den är tillverkad av ett mjukt, tjockt och varmt material. Du hittar den här mössan i en rad olika färger.

Bomullsmössa är designad för spädbarn. Den här modellen är perfekt anpassad för kyla och gör att ditt barn ligger i framkant av trenden. Mössan erbjuder enastående komfort. Den finns i blått, gult, rosa och rött.

Varför köpa en mössa till ditt barn?

Kallt väder hotar hälsan hos nyfödda. För att hålla ditt barn varmt är det tillrådligt att sätta en mössa på huvudet.

Mössan förbättrar kvaliteten på ditt barns sömn. Under kalla vinternätter ger detta tillbehör optimal termisk komfort. Det hjälper dig att undvika nattliga störningar.

Detta tillbehör sätter pricken över i:et på ditt barns kläder. Det ger en touch av originalitet till en sober outfit.

Mössan passar bra ihop med en tjockparkassom håller ditt barn varmt.

Välja rätt mössa till ditt barn: vad du ska tänka på

Även om det finns en uppsjö av olika modeller av mössor, är det några parametrar som kan vägleda dig i ditt beslut. Storleken på ditt barns huvud är en aspekt att ta hänsyn till innan du fattar ditt beslut. Använd ett måttband för att mäta ditt barns skalle. Det hjälper dig att välja rätt mössa för ditt barn.

Hattens storlek är en lika viktig aspekt. Beroende på ditt barns ålder kommer du att hitta den perfekta storleken.

Därefter ska du analysera materialet. Modeller i bomull eller stickat är populära på grund av sin komfort och hållbarhet. Huvor i akryl och ull är också kända för sin stil.