5270-4d32b8.jpeg
Vanlig virkad mössa för vintern
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Vanlig virkad mössa för vintern

170,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Det är viktigt att hålla ditt barn varmt under den kalla årstiden. Med denna virkade mössa kommer din pojke eller flicka att vara väl skyddad mot kylan. Mössan är tillverkad av mjukt, tjockt och varmt material. Ditt barn kommer inte att känna kylan när det har den på huvudet.

Vanlig virkad mössa för vintern. Denna mössa är tillverkad av ett mjukt, varmt tyg som är perfekt för att skydda dig mot vinterkylan. Den har en pompom i syntetpäls längst upp, vilket ger den en chic och elegant look. Mössan finns i en mängd olika färger, så det finns något för alla!

Val av färger

Denna enfärgade virkade mössa finns i en mängd olika färger. Du kommer säkert att hitta en eller två som din pojke eller flicka kommer att älska. Denna enfärgade virkade mössa är perfekt för vintern! Den är varm och mysig och lätt att bära till vilken outfit som helst. Mössan är tillverkad av 100 % akryl, vilket gör den mjuk att ta på och lätt att sköta. Den finns i flera olika färger, så välj din favorit!
5270-818bf2.jpeg

Ett oumbärligt tillbehör

Denna enfärgade virkade vintermössa är ett måste för kalla och blåsiga dagar. Mössan är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk, bekväm och varm, vilket ger optimalt skydd mot kyla. Mössan har dessutom en universalstorlek som passar de flesta små barns huvudstorlekar, vilket gör den praktisk och bekväm. Färgerna lyser upp deras små änglars ansikten och gör dem glada genom vintern samtidigt som de håller huvudet varmt.

Håll öronen varma!

Skydda ditt barn mot kylan med en mössa i ull eller bomull, fodrad, peruansk stil eller chapka, som du vill. Vårt sortiment av barnhattar erbjuder ett brett urval!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.