5580-3bdc0f.jpeg
Tygmask med superhjältetryck för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Tygmask med superhjältetryck för barn

170,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

För att skydda ditt barn, låt dem bära en skyddsmask. Denna tygmask med superhjältetryck är perfekt! Den är söt och snygg och får ditt barn att se coolt och avslappnat ut. Han kommer att känna sig som en riktig superhjälte när han bär den. Spiderman, Captain America eller Deadpool – det är bara att välja den karaktär som barnet gillar bäst.

Superhjältetygmasken med tryck för barn är en unik och trendig modeaccessoar. Den är tillverkad av högkvalitativt tyg och är mjuk att ta på. Masken är bekväm att bära och anpassar sig perfekt till ansiktets form. Den är tvättbar och återanvändbar.

En tvättbar skyddsmask

Denna superhjälte-mask för barn sparar pengar åt dig. När den blir smutsig behöver du inte kasta bort den. Denna mask är helt tvättbar och återanvändbar. Tygmasken med superhjältetryck för barn är tillverkad av 100 % bomull. Den är mjuk att ta på och mycket bekväm att bära. Den har också en justerbar dragsko för bättre passform. Denna mask är perfekt för barn som älskar superhjältar!
5580-0b59a2.jpeg
5580-097aad.jpeg

Roligt skydd

Masken har ett färgglatt och roligt superhjältetryck som kommer att glädja barn i alla åldrar. Den är utformad för att passa barns ansikten perfekt och ger maximalt skydd samtidigt som den är bekväm att bära under långa perioder. Denna tygmask är också återanvändbar och tvättbar, vilket gör den till ett ekonomiskt och miljövänligt val jämfört med engångsmasker. Den är lätt att ta hand om och kan hand- eller maskintvättas utan att förlora sin form eller färg. Allt som allt är tygmasken med superhjältetryck för barn en praktisk, bekväm och rolig accessoar som låter barnen känna sig som riktiga superhjältar samtidigt som de håller sig skyddade.

Maskerad i skönhet

Ditt barns hälsa och säkerhet är en prioritet. Hjälp dem att vänja sig vid att bära mask med en tygmask för barn som är anpassad till deras storlek och har attraktiva, färgglada mönster. Kolla in vårt urval!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.