Tygmask med sjöjungfrumotiv för rosa flicka med vit bakgrund
Tygmask med sjöjungfrumotiv för flickor
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Tygmask med sjöjungfrumotiv för flickor

170,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar din dotter sjöjungfrur? Varför inte ge henne denna tygmask med sjöjungfrutryck? Hon kommer garanterat att älska den! Denna barnmask är inte bara söt. Den är också rolig att bära. Din lilla prinsessa kan justera den justerbara dragskon så att den passar hennes humör.

Tygmasken med sjöjungfrutryck för flickor är tillverkad av mjukt, bekvämt tyg. Den är lätt att ta på och av tack vare den elastiska designen. Masken är tvättbar och återanvändbar. Perfekt för din lilla flicka att bära överallt.

Lätt att tvätta

Tygmasken är speciellt utformad för små flickor som älskar sjöjungfrurnas underbara värld. Masken är tillverkad av högkvalitativa material och består av 100 % bomull som är mjuk och behaglig mot ditt barns känsliga hud. Maskens inre lager har ett integrerat non-woven polypropylenfilter som ger effektiv filtrering mot fina partiklar som damm och pollen. Slutligen behöver du tänka på regelbunden skötsel av masken, som kan tvättas för hand eller i maskin efter varje användning, utan risk för att påverka dess kvalitet eller bleka dess skimrande färger.
5600-c7411e.jpeg
5600-38d0e2.jpeg

En färgglad mask

Tygmasken med sjöjungfrumönster för flickor är en praktisk och rolig ansiktsmask. Den är tillverkad av mjuka, högkvalitativa material och sitter bekvämt och säkert mot ansiktet utan att irritera huden eller orsaka obehag. Sjöjungfrumönstret i skimrande färger kommer att glädja den mest flirtiga av små flickor. De förtrollande mönstren i kombination med de livfulla färgerna kommer att väcka deras vildaste drömmar till liv, samtidigt som de tillför en touch av skoj i deras vardag.

Maskerad i skönhet

Ditt barns hälsa och säkerhet är en prioritet. Hjälp dem att vänja sig vid att bära mask med en tygmask för barn som är anpassad till deras storlek och har attraktiva, färgglada mönster. Kolla in vårt urval!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.