Show Filters

Barn älskar musik. Så ge dem enCD-spelarei födelsedagspresent. Det finns många fördelar med att använda detta verktyg. CD-spelare finns i ett brett sortiment. Det perfekta valet av den bästa ljudspelaren bör göras enligt några parametrar.

Varför ge ditt barn en CD-spelare?

EnCD-ljudspelareär till för att lyssna på musik. Trots ökningen av smartphones är det fortfarande modernt bland barn. Genom att ge ditt barn en spelare ger du dem en symbol för hur mycket du bryr dig om dem. Alla barn skulle vara stolta över att ha den här gadgeten.

En CD-spelare skyddar dem från besväret med mobilskärmar. Så välj en spelare för att övervinna dessa problem.

Vilka typer av CD-spelare finns det för barn?

Flera CD-spelare finns tillgängliga i vår onlinebutik. De delas in i två grupper:bärbara CD-spelareoch klassiska CD-spelare.

Bärbara CD-spelare

De bärbara CD-spelarna för barn är trendiga. Det här är apparater som barnen kan ha med sig hela tiden. Funktionerna varierar från modell till modell.

Bärbara CD-spelare har en Bluetooth-funktion. Denna funktion ger möjlighet att lyssna på ljud från andra enheter som mobiltelefoner eller datorer.

Bärbara CD-spelare har ett extrauttag för anslutning av :

  • Från hörlurar
  • Från hörlurar;
  • En hörlur;
  • En högtalare;

Bärbara CD-spelare fungerar också med ett batteri med varierande autonomi från ett märke till ett annat.

Klassiska CD-spelare

De klassiska CD-spelarna är äldre modeller. De är inte lätta att flytta på grund av sin vikt. Dessa spelare är mindre avancerade när det gäller funktionalitet.

Dessutom har klassiska CD-spelare inga batterier. De måste anslutas till en strömkälla. Dessa spelare kan läsa både CD- och DVD-format. Liksom andra modeller har de en port för hörlurar.

Den runda bärbara CD-spelaren

Precis som alla CD-spelare har den här en rund form. Denna typ av enhet är mycket lätt (500 g) och har ett 3,5 mm-gränssnitt som gör den enkel att använda.

Designen på den bärbara CD-spelaren kommer att dra till sig barnens uppmärksamhet. Du kan välja mellan monokroma och flerfärgade modeller, beroende på ditt barns smak.

Du kan också kopiera lektioner till den. Dessa enheter har flera funktioner:

  • Bluetooth
  • Bluetooth ;
  • SD;
  • FM-radio;
  • AUX

Den bärbara CD-spelaren har en USB-port och en port för hörlurar. För användning på språng har detta verktyg ett uppladdningsbart batteri.

Hur du underhåller en CD-spelare för barn

Oavsett om det är en klassisk eller bärbar CD-spelare behöver du underhålla ditt barns CD-spelare. Funktionen är känslig. Det första du bör ta hand om är linsen. Var försiktig, eftersom detta element är ömtåligt, snabbt blir igensatt och lätt går sönder. Om du hanterar den felaktigt riskerar du att inte kunna spela upp CD-skivan.

För att påbörja rengöringen kan du använda en rengörings-CD. När den har satts i spelaren låter du den gå i några timmar.

Nästa steg är att öppna spelaren för att ta bort dammet. Kom ihåg att ta bort batteriet eller koppla ur enheten innan du gör det. Använd sedan en dammsugare för att ta bort dammet från enheten. Du kan också använda tryckluft för att ta bort damm. Använd slutligen en slipduk indränkt i alkohol för att rengöra linsen.

Hur väljer man en CD-spelare för barn?

Det finns flera parametrar att ta hänsyn till om du vill ge ditt barn en CD-spelare.

Designen

Den första parametern att ta hänsyn till är designen. Satsa på originella dekorationer.

För pojkar kan du välja spelare prydda med teckningar av hjältar. För flickor är modeller dekorerade med en prinsessa eller ett slott perfekta.

Stabilitet

Barn tenderar att släpa med sig sina föremål överallt. Så om CD-spelaren är ömtålig kommer du att märka av funktionsfel. Välj en modell som är stötsäker och vattentät. Ta dig tid att läsa instruktionerna.

Rörlighet och funktioner

Kontrollera att enheten har ett handtag. Dessutom får enhetens totalvikt inte överstiga 2 kg. Läsaren måste drivas av ett uppladdningsbart batteri. Dessa parametrar avgör CD-spelarens mobilitet.

Spelaren bör ha minst FM-radio och en USB-port för att lyssna på musik lagrad på ett USB-minne. Du kan också välja en modell med inbyggd mikrofon.

För att hålla ditt barns passion för musik vid liv, tveka inte att ge dem vår CD-spelare – den är otrolig!