CD-spelare med svart högtalare mot vit bakgrund
Bärbar CD-spelare med högtalare för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Bärbar CD-spelare med högtalare för barn

1306,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Den bärbara CD-spelaren med högtalare för barn är en kompakt och praktisk elektronisk enhet som låter barnen njuta av sin favoritmusik var de än går. Denna CD-spelare har en inbyggd högtalare, vilket innebär att barnen kan lyssna på sin musik utan att behöva använda hörlurar eller hörsnäckor.

Designen på denna bärbara CD-spelare gör den till ett perfekt val för barn i alla åldrar. Den är lätt och enkel att bära med sig, vilket gör den perfekt för bilresor, picknickar, familjeutflykter eller övernattningar hos vänner. Spelaren har också en shuffle-funktion, vilket innebär att barnen kan upptäcka nya låtar och artister utan att behöva gå igenom varje spår individuellt.

Musik överallt med dig

Den bärbara CD-spelaren med högtalare för barn är en idealisk produkt för blivande musikälskare. CD-spelaren är utformad för att vara lätt att transportera, vilket gör den perfekt för bilresor eller utomhusutflykter. Knapparna är lätta att använda för små händer, så att ditt barn enkelt kan styra musikuppspelningen. Den är kompatibel med en mängd olika skivformat, inklusive CD-R och CD-RW. Med sin lekfulla design och praktiska funktioner är den här spelaren ett utmärkt val för föräldrar som vill ge sina barn en rolig och lärorik musikupplevelse.
0-2661a4.jpeg
0-df73b3.jpeg

En inbyggd högtalare

Den inbyggda högtalaren ger exceptionell ljudkvalitet, så att ditt barn kan njuta av sin musik till fullo. Dessutom har den en volymkontroll för att förhindra för höga ljudnivåer som kan skada ditt barns hörsel. Den har också en AUX-ingång så att ditt barn kan ansluta sin MP3-spelare eller mobiltelefon för att lyssna på sin favoritmusik. Den bärbara CD-spelaren har också en inbyggd FM-radio, så att barnen kan lyssna på sina favoritradiostationer.

Så att de kan lyssna på sina favoritlåtar...

Ge ditt barn en CD-spelare så att det kan sjunga sina favoritramsor eller läsa godnattsagor. Du kan också använda den för att berika deras musikkultur eller för att spela in dig själv. Upptäck vårt urval av CD-spelare för barn.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.