DIY 150x mikroskop för lila och blå DIY på en vit bakgrund
Gör-det-själv-mikroskop 150x
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Gör-det-själv-mikroskop 150x

193,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn passionerat intresserad av biologi eller fysik? Hjälp dem att utveckla sitt vetenskapliga sinne genom att ge dem detta lilla 150X DIY-mikroskop. Med sin höga upplösning kommer ditt barn att tydligt kunna observera olika fysiska och biologiska prover. Detta barnmikroskop är lätt att montera och hantera.

Mikroskopet är perfekt för barn och DIY-entusiaster. Det är enkelt att använda och montera, vilket gör det perfekt för nybörjare. Dessutom är det mycket portabelt och lätt, vilket gör det enkelt att bära med sig. Mikroskopet är perfekt för alla barn som älskar naturvetenskap, så att de kan lära sig mer om sin framtid.

Ett robust och tåligt mikroskop

Gör en långsiktig investering i detta 150X barnmikroskop. Det är tillverkat av miljövänligt ABS-material och är både robust och hållbart. Mikroskopet hjälper ditt barn att utveckla sitt vetenskapliga sinne. Mikroskopet är perfekt för barn och gör-det-själventusiaster. Det är enkelt att använda och låter dig observera objekt i detalj. Mikroskopet är utrustat med en lins för tydliga och skarpa bilder. Mikroskopet är också utrustat med en LED-lampa för att belysa objektet under observation.
2160-39f183.jpeg

Att utforska och lära

DIY 150x-mikroskopet är ett praktiskt och lättanvänt vetenskapligt verktyg som gör det möjligt för vetenskaps- och DIY-entusiaster att upptäcka den mikroskopiska världen. Det levereras som en byggsats, vilket innebär att du kan montera det själv och lägga till en extra dimension till din inlärningsupplevelse. Den har en 150x förstoringslins, vilket innebär att den kan förstora objekt upp till 150 gånger deras faktiska storlek. Det gör att du kan se otroligt fina detaljer på de prover du undersöker, vilket är särskilt användbart om du är intresserad av biologi, kemi eller fysik.

Observera med ett förstoringsglas

Väck ditt barns vetenskapliga nyfikenhet och låt dem utforska världen omkring sig med ett juniormikroskop. De kan göra som vuxna och i detalj observera vad som utgör ett hårstrå, ett blad eller ett sandkorn!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.