Show Filters

Varför ge Paw Patrol-klockan i present till ditt barn?

Paw Patrol-klockan är varje barns dröm. Enligt deras uppfattning är Pat Patrull mycket mer än en animation, det är ett världsomspännande fenomen. Alla barn känner till Ryder, Chase, Marcus och den vackra Stella. Zuma och Tracker, huvudpersonerna i den animerade filmen.

Denna kärlek till serien kommer att få dem att älska Patrullklockan. Ditt barn kommer garanterat att uppskatta gåvan.

Att köpa en Patroller-klocka är en originell idé. Accessoaren visar upp din sons eller dotters favorithjältar. Förutom en rad klockor erbjuder vår butik också ett paket som består av en klocka och en skolväska och en arsenal av Patrullväckarklockor till konkurrenskraftiga priser.

Varför välja en Paw Patrol-klocka med bildprojektion?

Klockmodellen väljs utifrån flera kriterier: storlek, design, ditt barns ålder. Den här gången kan du strunta i dessa kriterier och välja Patrol-klocka med bildprojektion.Som namnet antyder projicerar den bilder. Tillbehöret innehåller nästan 20 bilder som rullar efter varandra. Den roterande ringen på sidan av klockan rullar bilderna.

Bilderna är också ett utmärkt sätt för barn att kommunicera med varandra. Allt du behöver göra är att definiera betydelsen av varje bild i förväg.

Dessutom är den här gadgeten lämplig för småbarn, eftersom klockarmbandet anpassar sig till deras små handleder.

Varför välja en elektronisk väckarklocka från Patrol till ditt barn?

Den digitala väckarklockan har en rad fördelar. Den skiljer sig från analoga väckarklockor genom hur den fungerar och hur den ser ut.

Unika egenskaper

Tillbehöret från Patrouille Products är mycket efterfrågat tack vare sina ringsignaler till väckarklockan. Att lämna sängen med ett vanligt pip eller “vrrr” är irriterande. Den digitala väckarklockan erbjuder dig en rik katalog med sånger och melodier. Du kan till och med lägga till ditt barns favoritlåtar. Med deras favoritlåt vaknar de på gott humör.

Ljudfunktionerna är också mycket tilltalande för barn. Väckarklockan kan konfigureras så att radion slås på efter väckningssamtalet. På så sätt kan ditt barn göra sig redo för skolan genom att lyssna på nyheterna eller sitt favoritprogram på morgonen. Patrouille digitala väckarklocka ger också dagens horoskop.

De senaste modellerna avPatrol-klockorhar Bluetooth-teknik. Ditt barn kan ansluta sin smartphone och dator till den. De kan också använda den som en högtalare för att läsa sina ljudböcker och följa sina tecknade filmer.

En enkel och praktisk enhet

Patrol elektronisk väckarklocka är enkel att använda. Ditt barn kan ställa in larmet utan din hjälp, eftersom processen är enkel. På så sätt blir han eller hon mer självständig och fri.

Den originella designen på Patrouille digitala väckarklocka fungerar till hans fördel. Tillbehöret ger en speciell touch av stil till alla sovrumsinredningar. Den lysande Pat Patrouille-väckarklockan ger rummet en ljus atmosfär.

Vilka är anledningarna till framgången med Pat Patrouille-uren?

Patrol Needle Watchär långt ifrån modern, men den ligger fortfarande i toppen av trenden. Barn älskar bilderna i bakgrunden.

Dess fördel ligger i närvaron av bilder av de tecknade hundarna. Paw Patrol-handuret sticker också ut för den rena designen av dess urtavla. Benformerna på klockans baksida är stämningsfulla.

Denna accessoar kommer att utveckla ditt barns förmågor. Digitala klockor är lätta att läsa av. Att läsa av en analog klocka kräver däremot viss skicklighet. Med den här accessoaren kan de vässa sitt visuella minne och sina matematiska reflexer.

Klockan är den mest prisvärda på marknaden. Denna gadget med händer kostar cirka 15 euro. Om du köper den under en försäljningsperiod får du rabatt.

Hur du väljer rätt patrullklocka för ditt barn

Teknik kommer att vägleda ditt köp. Mellananaloga klockor och digitala klockorblir valet svårt. Ta hänsyn till åldern på ditt barn. Ett barn mellan 3 och 6 år kommer att vilja ha en digital klocka. Om barnet är äldre än så bör du välja en analog klocka.

Studera sedan färgen. Pat Patrol-klockan finns tillgänglig i:

  • blå
  • blå
  • gul
  • violett
  • rosa

Innan du bekräftar ditt val bör du läsa produktbeskrivningen och vara uppmärksam på armbandets storlek. Analys förhindrar att du köper en modell som är för stor eller för liten. När du har gjort ditt val lägger du din beställning i vår butik.

Hur lär jag mitt barn att ta hand om sin fina Pat Patrol-klocka.

Det är viktigt att lära ditt barn att vara ansvarsfull och ta hand om sin Patrol-klocka. Den här klockan är ett värdefullt och trevligt föremål att bära, och det är viktigt att behandla den med respekt så att du kan njuta av den under lång tid.

Här är några tips för att hjälpa ditt barn att ta hand om sin klocka: 1. Förklara vikten av klockans kvalitet: Patrullklockan är tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa dess hållbarhet. Det är viktigt att ditt barn förstår att klockan är värdefull och att han eller hon måste ta hand om den så att den håller länge.

2. Visa hur man hanterar klockan på rätt sätt: Visa ditt barn hur man ställer in tid och datum på klockan, hur man sätter på och tar av sig den på rätt sätt och hur man förvarar den på ett säkert ställe när den inte används.

3. Lär dem hur man rengör klockan: Förklara för ditt barn hur man rengör klockan med en mjuk, torr trasa för att förhindra repor eller skador. Det är också viktigt att inte utsätta klockan för vatten eller kemikalier.

4. Uppmuntra dem att hålla utkik efter tecken på slitage: Be ditt barn att regelbundet kontrollera sin klockas skick för att se om det finns några tecken på slitage eller skador. Om något går fel är det viktigt att rapportera det snabbt för att undvika att problemet förvärras.