Förpackning med 3 patrullklockor i rött, gult och blått
Patrull 3 bevakningspaket
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Patrull 3 bevakningspaket

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vi presenterar klockpaketet Patroller 3! Denna söta och originella klocka är perfekt för tecknade fans i alla åldrar. På urtavlan syns Chase, Marshall och Rubbles bedårande ansikten. Klockan finns i tre färger: röd, blå och gul. Den är tillverkad av slitstark plast och har en design som är rolig att bära.

Designen är originell och mycket söt

Detta prisvärda paket med 3 klockor är perfekt för alla barn som älskar den berömda tecknade serien. Det innehåller tre olikfärgade armband, vart och ett med en annan karaktär på urtavlan. Materialet är högkvalitativ plast, vilket gör den hållbar. Designen är originell och väldigt söt, så ditt barn kommer att älska den!
50501-50699b.jpeg

En uppsättning av tre barnklockor

Patrol 3 klockpaket är ett set med tre barnklockor, perfekt för spirande små äventyrare. Varje klocka är dekorerad med färgglada och roliga mönster som inspirerats av den berömda animationsserien Patrol. Klockorna är tillverkade av högkvalitativa material för att garantera hållbarhet och motståndskraft mot stötar och repor. De är utrustade med ett exakt kvartsurverk för tillförlitlig tidtagning. Paketet innehåller tre olika modeller, var och en med ett justerbart armband som passar bekvämt på alla handleder.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.