1457-c93ee1.jpeg
Uppkopplad barnklocka för fjärrövervakning
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Uppkopplad barnklocka för fjärrövervakning

681,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

När ditt barn lämnar huset kan det ibland vara bra att hålla ett öga på dem. Tack vare den här uppkopplade barnklockan behöver du inte längre följa efter ditt barn för att ta reda på var han eller hon är eller vad han eller hon gör. Tack vare GPS-funktionen kan du hålla ett öga på dem från soffan i vardagsrummet.

Den uppkopplade barnklockan är det allra senaste inom fjärrövervakning. Med den kan du se var ditt barn befinner sig i realtid, skicka meddelanden och till och med prata direkt med dem. Den har också en SOS-funktion som låter ditt barn kontakta förinspelade telefonnummer direkt i händelse av en nödsituation.

Gadget för fjärrövervakning

Denna enkla klocka har en rad funktioner för fjärrövervakning av ditt barn. Till exempel kan den spåra var ditt barn befinner sig i realtid. Klockan har också en SOS-knapp så att ditt barn kan ringa efter hjälp när det behöver det. En uppkopplad barnklocka är det bästa sättet att hålla ett öga på ditt barn på avstånd. Du kan se var de är, vad de gör och till och med prata med dem. Du kan också skicka meddelanden och foton. Den har inbyggd GPS för bättre spårning. Batteriet räcker i upp till 48 timmar i standby.
1457-fd2438.jpeg
1457-145a41.jpeg

Ett innovativt tillbehör

Den uppkopplade barnklockan för fjärrövervakning är en innovativ teknisk enhet som gör det möjligt för föräldrar att hålla ett öga på sina barn hela tiden, även när de inte är fysiskt närvarande med dem. Denna smartwatch är utformad för att bäras av barn och är utrustad med många användbara funktioner för föräldrar. Detta kan vara särskilt användbart i situationer där barn går vilse eller vandrar för långt från sina föräldrar. Smartklockan är dessutom utrustad med ett system för tvåvägskommunikation som gör att föräldrarna alltid kan kommunicera direkt med sitt barn. Dessutom är det en innovativ och praktisk produkt som ger föräldrarna extra sinnesro.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.