2312-356f58.jpeg
Uppkopplad klocka med SIM-kort och GPS
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Uppkopplad klocka med SIM-kort och GPS

454,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Skulle du vilja kunna övervaka din bil på avstånd? Denna uppkopplade klocka med SIM-kort och GPS är lösningen! Ge den i present till ditt barn så vet du var din son eller dotter befinner sig hela tiden. Med en applikation installerad på din smartphone kan du spåra deras position i realtid.

Den anslutna klockan med SIM-kort och GPS är en multifunktionell enhet som låter dig hålla kontakten och spåra din resväg när du är på resande fot. Den har en pekskärm i färg för enkel användning, en Bluetooth-anslutning för att dela filer och data, en USB-port för laddning och datasynkronisering.

Den uppkopplade klockan med SIM-kort och GPS är kompatibel med Android- och iOS-mobiltelefoner och kan användas som mobiltelefon, GPS, stegräknare, sportkamera, MP3-spelare och andra enheter.

En SOS-funktion

Tack vare SOS-funktionen på denna uppkopplade klocka kan ditt barn när som helst larma dig när det behöver hjälp. Denna multifunktionella gadget har även funktioner för väckarklocka, intercom, fjärrstopp, säker zon.. Den uppkopplade klockan med SIM-kort och GPS är den perfekta följeslagaren för alla som gillar att alltid vara uppkopplade. Den låter dig hålla kontakten med vänner och familj tack vare dess chatt- och snabbmeddelandefunktioner. Du kan också spåra din rutt med den inbyggda GPS:en och se till att du aldrig går vilse. Klockan är också utrustad med en stegräknare som håller koll på din fysiska aktivitet och hjälper dig att nå dina träningsmål.
2312-8403b2.jpeg
2312-d3644a.jpeg

En mångsidig klocka

Denna smartwatch har ett inbyggt SIM-kort som gör att den kan fungera som en självständig mobiltelefon, utan att behöva vara ansluten till en smartphone. Den är också utrustad med ett GPS-lokaliseringssystem som gör att användarens rörelser kan spåras i realtid. Den erbjuder en mängd praktiska vardagsfunktioner. Du kan ringa, skicka textmeddelanden, ta emot aviseringar och kolla din e-post direkt från klockan. Den finns i en rad olika färger för att passa barnens smak.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.