Rosa uppkopplad klocka med pekskärm. Den har en mängd funktioner, bland annat Whatsapp, Bluetooth, samtal, kamera, Facebook, stegräknare, stoppur m.m. Armbandet är litet och justerbart för att passa alla. Tiden visas digitalt och det finns en visuell batteriladdning.
Uppkopplad sportklocka med aktivitetsmätare
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Uppkopplad sportklocka med aktivitetsmätare

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Att utöva sport hjälper barn att hålla sig friska. Om ditt barn älskar att träna kommer den här uppkopplade sportklockan med aktivitetsmätare garanterat att falla i smaken.

Förutom sin sportiga, moderna design är den här smartklockan också praktisk för att hålla koll på din sons eller dotters fysiska aktivitet. Den finns i fem olika färger.

📣 EXKLUSIVT ERBJUDANDE: DEN ANDRA TILL 30 % RABATT!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 2 klockor i din varukorg, rabatten tillämpas automatiskt.

Klockan för sportiga barn

Denna uppkopplade klocka för barn erbjuder ett brett utbud av sportrelaterade funktioner: hjärtfrekvens, stegräknare, kaloriförbränning, temperatur… all denna teknik finns på denna lilla men mycket bekväma gadget. Den uppkopplade sportklockan med aktivitetsmätare är en elegant och praktisk accessoar för att hålla koll på din fysiska aktivitet och din hälsa. Den hjälper dig att hålla dig i form och frisk, samtidigt som du ser snygg ut. Klockan är en högteknologisk och trendig accessoar. Den är perfekt för sportfans och fitnessentusiaster, eftersom den låter dig hålla koll på din prestation och fysiska aktivitet. Den har stegräknare, pulsmätare och inbyggd GPS för större noggrannhet. Den visar också tiden och aviseringar av samtal och meddelanden.
2331-d423f8.jpeg

Multifunktionell

Den uppkopplade sportklockan med aktivitetsmätare är ett högteknologiskt tillbehör som låter dig följa din fysiska aktivitet under hela dagen. Smartklockan har en lättanvänd pekskärm i färg som visar all information du behöver för att nå dina träningsmål. Den registrerar din puls, antal steg, kaloriförbränning och mycket mer. Du kan kolla dina meddelanden, samtal och andra applikationer var du än befinner dig med den här klockan, som är kompatibel med iOS- och Android-smartphones.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.