2626-947154.jpeg
LED-klockarmband med tecknade motiv
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

LED-klockarmband med tecknade motiv

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Ett sött LED-armbandsur utsmyckat med ett tecknat 3D-motiv att ge i present till ditt barn. Han eller hon kommer att älska detta fina armband med sin moderna design och attraktiva färger. Mycket mer än bara en prydnad för handleden, detta LED-armband är också en praktisk accessoar för sport.

LED-armbandsuret är en unik och originell produkt. Det är tillverkat med en soft-touch silikonyta, vilket gör det mycket bekvämt att bära. Armbandet är utrustat med en LED-urtavla som visar tiden hela tiden.

Det tecknade motivet på urtavlan är mycket sött och roligt. Armbandet är enkelt att använda och sätta på. Det är också lätt att ta av tack vare snäppfästet. Armbandet är vatten- och svettbeständigt, vilket gör det perfekt för sport eller andra utomhusaktiviteter.

Ett brett utbud av funktioner

Den här fina LED-klockan är helt unik. Förutom att visa tiden har den ett antal funktioner som ditt barn kommer att behöva när de idrottar. Klockan är tillverkad av plast och har en LED-lampa som tänds när du trycker på knappen. Den är perfekt för barn och vuxna som älskar tecknade filmer. Armbandet finns i olika utföranden och färger.
2626-fd13de.jpeg

En rolig design

LED-klockarmbandet med tecknade motiv är en unik och rolig modeaccessoar som kommer att glädja tecknade fans. Dess design är inspirerad av populära seriefigurer, vilket gör den mycket tilltalande för barn. Armbandet är tillverkat av högkvalitativa material som garanterar dess hållbarhet och motståndskraft mot stötar och repor. Accessoaren finns i en mängd olika tecknade mönster och färger. Det är perfekt för barn som älskar tecknade filmer. Det kommer garanterat att få alla att le!

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.