1130-11de42.jpeg
Uppkopplad klocka med dubbel kamera för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Uppkopplad klocka med dubbel kamera för barn

454,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill du hålla ett öga på vad ditt barn gör när du är upptagen? Ge dem denna uppkopplade klocka med dubbla kameror! Du kommer att kunna hålla ett öga på ditt barn och ingripa snabbt om det behövs. Dessutom har klockan massor av andra funktioner som du kommer att tycka är användbara för att hålla ett öga på ditt barn.

Den uppkopplade barnklockan med dubbla kameror är en 2-i-1-smartklocka med inbyggd kamera och videokamera. Den har också stöd för GPS-spårning, meddelanden och musikuppspelning. Denna smartklocka är en perfekt present till barn och tonåringar.

En klocka som håller ditt barn säkert

Den här prylen är mycket mer än bara en klocka som visar tiden, den har också en mängd användbara funktioner för att hålla ditt barn säkert. SOS-knapp, mikrofon, spårare… allt du behöver för att hålla ditt lilla barn tryggt. Den uppkopplade klockan innehåller också inlärningsspel för barn. Den anslutna klockan för barn med dubbla kameror är en smartklocka med dubbla kameror. Den kan ta foton och videor och dela dem på sociala nätverk. Klockan har också en inbyggd GPS för att spåra var ditt barn befinner sig. Den är dessutom vattentät och stötsäker, vilket gör den perfekt för aktiva barn.
1130-df1473.jpeg

En mångsidig accessoar

Den uppkopplade barnklockan med dubbla kameror är en innovativ produkt som kombinerar teknik och säkerhet för yngre barn. Smartklockan har två kameror, en på framsidan och en på baksidan, så att barnen enkelt kan ta foton och videor. Den uppkopplade klockan har också en 1,4-tums högupplöst färgpekskärm som ger barnen en uppslukande visuell upplevelse. Slutligen är den uppkopplade klockan vatten- och stöttålig, vilket garanterar maximal hållbarhet för aktiva och äventyrliga barn. Sammantaget är den uppkopplade barnklockan med dubbla kameror en mångsidig och säker produkt som erbjuder föräldrar en praktisk lösning för att hålla kontakten med sitt barn samtidigt som den ger en rolig och interaktiv upplevelse.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.