1528-748550.jpeg
Uppkopplad klocka med GPS och SOS-funktion
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Uppkopplad klocka med GPS och SOS-funktion

636,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Går ditt barn ofta på vandring eller promenerar med sina vänner? Utrusta dem med denna vackra, anslutna barnklocka. Den kommer inte bara att pryda deras handled eller visa tiden. Det är en riktig gadget! Den här smarta klockan kan berätta exakt var din son eller dotter befinner sig vid varje given tidpunkt, tack vare sin GPS.

Den uppkopplade klockan är en multifunktionell smart enhet. Den har inbyggd GPS och SOS-funktion, vilket gör den idealisk för utomhusaktiviteter och extremsporter. Med den kan du spåra din rutt, orientera dig och hålla kontakten med nära och kära i en nödsituation.

Klockan har också stegräknare, stoppur och alarm, vilket gör den till ett praktiskt och mångsidigt verktyg för alla sport- och utomhusaktiviteter.

En SOS-funktion

Om ditt barn någonsin går vilse eller är i fara kan han eller hon larma dig omedelbart tack vare klockans inbyggda SOS-funktion. Allt du behöver göra i förväg är att ställa in nödkontakter på enheten. Den uppkopplade klockan med GPS och SOS-funktion är den perfekta presenten för teknikälskare. Den har en 1,54-tums pekskärm i färg och är kompatibel med Android- och iOS-enheter. GPS-funktionen spårar användarens position i realtid, medan SOS-funktionen automatiskt skickar ett varningsmeddelande till ett fördefinierat nummer i händelse av en nödsituation.
1528-8e0615.jpeg

En klocka med flera funktioner

Denna uppkopplade klocka med GPS- och SOS-funktioner är ett högteknologiskt tillbehör som erbjuder en mängd funktioner som hjälper dig i ditt dagliga liv. Förutom en mängd avancerade funktioner kan du använda detta tillbehör för att kontrollera tid, datum, väder, meddelanden och meddelanden om inkommande samtal, påminnelser om möten och mycket mer. Klockan kan också synkroniseras med din smartphone, så att du kan styra vissa funktioner som musikuppspelning eller fotografering på avstånd.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.