Show Filters

Ett barns tillväxt sammanfaller med utvecklingen av hans eller hennes förmågor. För att hjälpa dem att växa behöver de ett musikinstrument. Även om det kan verka trivialt, är ett piano eller en gitarr ett perfekt val för att hjälpa ditt barn att bli en fulländad människa. Alla pianon är inte lämpliga. Valet måste ta hänsyn till vissa kriterier.

Vilka kriterier ska du använda för att välja ditt barns piano?

Vissa kriterier är obestridliga när det gäller att göra rätt val av barnpiano.

Pianots storlek

Ettlitet pianoär lätt att använda. Men ett piano som är för stort kräver mycket utrymme och blir mindre portabelt. För att hitta rätt balans bör du, utöver det tillgängliga utrymmet, även ta hänsyn till barnets ålder. Om barnet är 2 år och inte har någon uppfattning om musik bör du undvika ett piano med fler än 24 tangenter.

Pianots tangenter

Till att börja med bör du överväga ett piano med lätta tangenter. Tangenterna på riktiga pianon är dock tunga. Dessutom påverkar tyngden kvaliteten på musiken. För att göra ditt barn till ett proffs ska du välja ett piano med tunga tangenter. Regelbunden träning kommer att förbereda honom för ett riktigt piano.

Priset på ett piano

För ett första musikinstrument finns det ingen anledning att spräcka banken. Ge ditt barn en lämplig leksak att börja med. Vår onlinebutik erbjuder ett urval av pianon som är lämpliga för barn och billiga.

Den pianoformade musikmattan

Denpianoformade musikmattanhar sensorer och batterier. Varje tangent ger ifrån sig ett ljud. Tack vare strukturen behöver du inte oroa dig för säkerheten.

Den pianoformade mattan är ett perfekt val för att ge barn smak för musik. Dessutom liknar denna produkt ett riktigt piano. Ditt barn kommer att kunna spela melodier så mycket som de vill.

Mattan är lekfull. Med teckningar av djur, landskap och karaktärer kommer ditt barn att tycka om att leka på den. Mattan hjälper barnet att utveckla sin intelligens och motorik.

Piano i form av en fast telefon

Pianot i form av en fast telefon kommer inte att låta bli att förvåna ditt barn. Instrumentet är en introduktion till ny teknik. Det är också ett sätt att lära sig spela piano.

Pianot i form av en fast telefon är lämpligt för både pojkar och flickor. Dess attraktiva färg gör det till ett riktigt blickfång. Du hittar denna produkt i orange och lila.

Piano i form av djur

För att väcka ditt barns musiksmak föreslår vi ett piano i djurform. Djurformad xylofon i trä eller delfinpiano i plast för bebisar, du hittar vad du behöver i vår onlinebutik.

Att välja ett piano i form av ett djur innebär att du ger ditt barn grunden för att öka sin musikaliska talang. Hans kreativitet och känsla för imitation kommer att utvecklas.

Det elektriska pianot

elektriskt pianohar alla funktioner som ett riktigt piano. Ditt barn kan till och med lägga till noter i det. Det är inte tungt och dess tangenter ligger nära ett professionellt piano.

Pianot med mikrofon i vår kollektion kommer att vara ett perfekt presentval. Ditt barn kommer att lära sig att spela och låta sin talang lysa igenom.

Hur väljer jag det bästa pianot för mitt barn?

Barnpianon är mycket populära musikinstrument bland föräldrar som vill introducera sina barn till musik från en tidig ålder.

Alla barnpianon är dock inte likvärdiga och det är viktigt att välja ett instrument av högsta kvalitet för att säkerställa den bästa musikupplevelsen. Högkvalitativa barnpianon kännetecknas av sin skönhet och elegans. De är ofta tillverkade av högkvalitativa material som massivt trä, vilket gör dem exceptionellt robusta och hållbara.

Dessutom får dessa pianon hela tiden en omsorgsfull finish, vilket ger dem ett lyxigt och raffinerat utseende. Pianon förbarn av hög kvalitetkännetecknas dessutom av renlighet och hygien.

Våra tillverkare är noga med att välja material som är lätta att rengöra och underhålla, för att garantera säker och hälsosam användning för barn. Dessutom är dessa pianon vanligtvis utrustade med skyddskåpor eller förvaringslådor för att skydda instrumentet från damm och repor.

Slutligen är barnpianon av högsta kvalitet också utformade för att vara didaktiska och pedagogiska. De är vanligtvis utrustade med specialfunktioner som upplysta tangenter eller fingerguider för att hjälpa barn att lära sig lättare och snabbare. Dessutom medföljer ofta läroböcker eller pedagogiska program som hjälper barnen att utveckla sin musikaliska talang. Kort sagt, barnpianon är utmärkta verktyg för att lära ditt barn musik från tidig ålder.