Roterande musikpiano för barn med vit bakgrund
Roterande musikpiano för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Roterande musikpiano för barn

227,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en leksak som kan underhålla ditt barn? Välj då detta roterande musikpiano. Det är färgglatt och ljust och fångar ditt barns uppmärksamhet direkt. Men denna leksak producerar också ett klart, behagligt ljud. Ditt barn kommer att älska att spela musik med det. Lämplig för barn från 3 år och uppåt.

Detta magnifika musikpiano är det perfekta verktyget för att lära barn musik. Pianots eleganta, färgglada design kommer att tilltala små musiker, medan tangentbordets rotationsfunktion gör det enkelt för dem att spela musik. Pianot är också utrustat med en mikrofon så att barnen kan sjunga med när de spelar.

Ett bärbart piano

Detta plastpiano är tillverkat i miniformat för enkel transport. Det är lätt och enkelt för barn att hålla i. De kan ta med det överallt i huset eller när de är ute och går. Detta fina roterande musikpiano för barn är en riktig musikalisk pärla! Pianotangenterna är tillverkade av mjuk plast och är lätta att trycka ner, så att barnen kan få fram klara, melodiska ljud. Pianot har också ett avtagbart stativ för att fästa det på ett bord eller en stol, vilket gör det perfekt för lek i grupp.
8485-8f98f8.jpeg

En intressant leksak

Det roterande musikpianot för barn är en innovativ pedagogisk leksak som låter barn upptäcka musikens underbara värld. Tangenterna är också något större än på ett traditionellt piano, vilket gör dem lättare att använda för små barnhänder. Pianots design är färgglad och tilltalande för barn, med roliga illustrationer av djurfigurer. Det är en rolig, interaktiv leksak som låter barn utveckla sin musikaliska kreativitet samtidigt som de har roligt. Med sina många funktioner och sin attraktiva design är detta piano ett utmärkt val för små barn.

Att spela ljuva melodier

Oavsett om du vill introducera ditt barn till mjuka melodier eller låta det släppa loss på tangenterna, stöd deras musikaliska utveckling med ett åldersanpassat instrument. Vårt urval av barnpianon finns här för dig!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.