Elgitarr, musikspel för barn, färglagd mot en vit bakgrund
Elgitarr musikspel för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Elgitarr musikspel för barn

227,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en musikleksak som kan underhålla ditt barn när du är upptagen? Då är denna elgitarr perfekt! Dess färgglada design och tecknade motiv kommer att fånga ditt barns uppmärksamhet. Den trevliga musiken som produceras av denna barngitarr kommer också att bidra till att hålla dem underhållna.

Elgitarren är ett elektriskt musikinstrument som är utformat för att producera ett mer kraftfullt ljud än den akustiska gitarren. Den är utrustad med mikrofon och förstärkare, så att den kan producera mycket höga ljud.

Elgitarren är mycket populär bland rock- och bluesmusiker, eftersom den gör det möjligt för dem att skapa mycket kraftfulla ljud.

Lätt att spela

Ditt barn behöver ingen manual eller privatlektioner för att spela minigitarr. Allt de behöver göra är att trycka på de olikfärgade knapparna för att skapa ett ljud och ha kul. Musikspelet med elgitarr för barn är ett elektriskt musikinstrument för barn. Det är tillverkat av högkvalitativa material och är extremt hållbart. Det är lätt att spela och transportera. Det är perfekt för barn som vill lära sig spela gitarr. Perfekt för alla barn!
3312-87a64e.jpeg

Att uttrycka dina talanger

Denna gitarr har en färgglad, lekfull design som säkert tilltalar barn. Den är också utrustad med roliga musikfunktioner, som ljudeffekter, förinspelade melodier och olika rytmer. Förutom de musikaliska funktionerna är detta elgitarrspel för barn också ett utmärkt verktyg för att utveckla barnens hand-öga-koordination och finmotorik. Genom att spela gitarr får barnen lära sig att koordinera sina rörelser och träna sin fingerfärdighet.

Musik genom huden

Känner ditt barn sig som en musiker? Ge dem deras första instrument med vårt urval av barngitarrer, speciellt utformade för att passa deras små händer och låta dem spela bekvämt på strängarna.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.