3348-a5a154.jpeg
6-strängad akustisk gitarr för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

6-strängad akustisk gitarr för barn

511,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Att introducera ditt barn till musik är ett utmärkt sätt att utveckla hjärnan och förbättra lyssningsförmågan. Med den här söta 6-strängade akustiska gitarren kommer ditt barn snabbt att lära sig grunderna i musik. För att göra den lättare för barn att hålla i har denna trägitarr utformats för att vara kompakt och lätt.

Den 6-strängade akustiska gitarren för barn är ett perfekt musikinstrument för nybörjare. Den är lätt att spela på och ger ett fylligt och behagligt ljud. Instrumentet är tillverkat av högkvalitativa material som gör det hållbart och långlivat.

Ett behagligt ljud

Denna minigitarr imiterar en riktig proffsgitarr perfekt. Förutom sin form har den 6 strängar som ger ett behagligt ljud. Ditt barn kommer att älska musik ännu mer med denna akustiska gitarr. Den 6-strängade akustiska gitarren för barn är det perfekta instrumentet för små musiker. Detta högkvalitativa instrument är tillverkat av högkvalitativa material och har ett utmärkt ljud. Gitarren är också mycket lätt att spela och transportera, vilket gör den till det perfekta instrumentet för barn. Ditt barn kommer att älska att spela på denna vackra gitarr.
3348-5ef0f6.jpeg

Färgglad design

Gitarren är tillverkad av högkvalitativa material för att ge lång livslängd och utmärkt spelbarhet, och är omsorgsfullt utformad för att ge exceptionell ljudkvalitet. Med sin barnvänliga storlek är denna akustiska gitarr lätt att bära med sig och spela på, vilket gör den till ett perfekt val för unga nybörjare. Med sin eleganta design och överlägsna byggkvalitet är den det perfekta instrumentet för att uppmuntra kreativitet och musikaliskt uttryck hos yngre spelare.

Musik genom huden

Känner ditt barn sig som en musiker? Ge dem deras första instrument med vårt urval av barngitarrer, speciellt utformade för att passa deras små händer och låta dem spela bekvämt på strängarna.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.