1260-7bf369.jpeg
4-strängad gitarr med Snow Queen-motiv
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

4-strängad gitarr med Snow Queen-motiv

511,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är din dotter ett fan av Snödrottningen? Och vad mer är, älskar hon att spela musik? Då är denna gitarr för flickor med prinsessorna Elsa och Anna-motiv helt rätt för henne! Med sin kompakta storlek är detta musikinstrument lätt för barn att plocka upp. De fyra strängarna ger ett härligt ljud.

Den 4-strängade Snow Queen-gitarren är ett elektriskt musikinstrument som är perfekt för nybörjare. Den är lätt att spela på och ger ett fantastiskt ljud. Gitarren är tillverkad av gran och målad med ett Snow Queen-motiv. De 4 nylonsträngarna är lätta att byta.

Din dotter kommer helt enkelt att älska denna magnifika gitarr.

De små prinsessornas gitarr

Denna Snow Queen-gitarr är en utmärkt present till din dotter som drömmer om att bli musiker. Hon kommer att älska att spela och komponera låtar med den. Denna gitarr är ett elektriskt musikinstrument för barn. Den är tillverkad av slitstark plast med glansig yta. De 4 nylonsträngarna är fästa på gitarrens baksida. Det är den perfekta presenten till alla små flickor.
1260-778183.jpeg
1260-8281ad.jpeg

För blivande musiker

Snow Queen 4-strängad gitarr är ett perfekt musikinstrument för blivande unga musiker som vill lära sig spela gitarr och ha roligt på samma gång. Den här gitarren har utformats med omsorg för att ge barn en rolig och stimulerande musikupplevelse. Designen är inspirerad av den berömda animerade Disney-filmen Snödrottningen. De klara färgerna och detaljerade mönstren representerar filmens ikoniska karaktärer. Gitarren är alltså inte bara ett musikinstrument, utan också ett samlarobjekt för fans av Snödrottningen. Gitarrens kropp är tillverkad av massivt trä, medan halsen är tillverkad av massiv plast. Banden är också tillverkade av robust metall för lång livslängd.

Musik genom huden

Känner ditt barn sig som en musiker? Ge dem deras första instrument med vårt urval av barngitarrer, speciellt utformade för att passa deras små händer och låta dem spela bekvämt på strängarna.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.