1249-86e36f.jpeg
Liten 4-strängad elgitarr
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Liten 4-strängad elgitarr

397,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Drömmer ditt barn om att vara med i ett rockband? Förverkliga deras dröm genom att ge dem den här fina lilla fyrsträngade elgitarren. En snygg kvalitetsgitarr som varje rockstjärna borde ha. Din pojke eller flicka kommer att känna sig som en riktig musiker när de håller den här elgitarren i sina händer.

Den lilla 4-strängade elgitarren är perfekt för nybörjare. Den är lätt att spela på och bära med sig, vilket gör den till ett utmärkt val för musiker.

De 4 strängarna är perfekt stämda, vilket gör det enkelt för nybörjare att spela ackord och melodier. Gitarren levereras också med en rem, effektpedal och kabel, så att du kan börja spela direkt.

Rockstjärnans gitarr

Din pojke eller flicka kommer att älska denna elgitarr för barn. De roliga ljuden och blinkande lamporna kommer inte att lämna någon oberörd. Den fyrsträngade gitarren är lätt att plocka upp och hantera. Dessutom har den flera ljudeffekter som gör den mycket realistisk. Den lilla 4-strängade elgitarren är perfekt för nybörjare. Den är lätt att spela på och bära med sig, vilket gör den till ett perfekt instrument för musiker. De 4 strängarna är perfekt stämda, vilket gör det enkelt för nybörjare att spela ackord och melodier. Gitarren levereras också med en rem som gör den lätt att bära med sig när du är på resande fot.
1249-826d1c.jpeg

Ett lättviktsinstrument

Den lilla 4-strängade elgitarren är ett kompakt, praktiskt musikinstrument som är perfekt för nybörjare eller musiker på resande fot. Den har en lätt och tålig träkropp som ger bra resonans och hållbarhet. Den har fyra strängar i rostfritt stål som ger ett klart, ljust ljud, perfekt för att spela enkla melodier eller grundläggande ackord. Den lilla storleken gör den lätt att bära med sig och förvara, vilket gör den till ett perfekt val för resor, utomhusspelningar eller studioinspelningar. Den är också mycket bekväm att spela på tack vare den smala, släta halsen som gör den snabb och enkel att plocka upp. Med sin exceptionella ljudkvalitet och goda bärbarhet är det ett perfekt val för alla som vill utforska musikens värld med stil och lätthet.

Musik genom huden

Känner ditt barn sig som en musiker? Ge dem deras första instrument med vårt urval av barngitarrer, speciellt utformade för att passa deras små händer och låta dem spela bekvämt på strängarna.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.