Show Filters

Kollektion med rullskridskor för barn

Skridskoåkning är en fysisk aktivitet som passar alla åldrar. Denna sport lockar många tack vare dess många fördelar. För att uppmuntra barn att börja med sporten kan du ge dem ett par rollerblades. Med tanke på deras varierande former beror deras val på flera parametrar.

Förutom rollerblades hittar du ett sortiment av barnleksaker i vår onlinebutik: nunchaku, talkiewalkie, piano, gitarr…

Varför ge ditt barn rollerblades?

Rollerblades är hjul som fästs på skon och används för att åka skridskor. Tillbehören är praktiska för barn. De tränar sin balans och förbättrar sin dynamik. Barn optimerar också sin koncentration.

Inlinesåkning är en gruppaktivitet. Tillbehören uppmuntrar därför barnen att umgås.

Ljusande rollerblades

En glow roller har hjul utsmyckade med LED-lampor. Ljuseffekterna finns i flera olika färger.

Vissa modeller har avtagbara hjul som kan förvandlas till klassiska träningsskor.

Justerbara rollerblades

Modellerna medrollerbladeshar justerbara skridskor. De har ett system för att ställa in framdrivningshastigheten.

De justerbara rullskridskorna säljs med 4 hjul i olika storlekar. Justerbara rollerblades i form av fyrhjulingar har kardborreband som anpassar sig till barnens fötter. Storleken är inte längre ett problem.

Slutligen är vissa justerbara rollerblades också upplysta.

Kvadrater

Quadsär rollerblades med 4 hjul placerade i två rader på vardera sidan. Modellerna fokuserar på stabilitet. Quads är lätta, lättmanövrerade och lämpliga för nybörjare.

Rollerblades med 4 hjul är utrustade med stötdämpare och bromsar. Skor gör det också lättare att lära sig skridskoteknik, till exempel :

  • undvika hinder
  • undvika hinder
  • Ändra riktning
  • rulla i stan

Användning av quads belastar ben och knän. De är lämpliga för en introduktion till skate-spel.

Varför ska man välja rollerblades för barn med omsorg?

Debra modellernager en bra upplevelse och ger bra stöd. Att ge ditt barn rollerblades är en bra idé av flera anledningar.

För det första är kvaliteten på rullskridskorna en viktig faktor när du köper. Rullskridskor av hög kvalitet garanterar ditt barns säkerhet under åkningen och förebygger olyckor. För det andra kan rullskridskor vara vackra och anpassningsbara för att passa ditt barns smak. Starka färger och roliga mönster gör rullskridskor attraktiva för barn och får dem att vilja använda dem.

Dessutom är rullskridskor en rolig sportaktivitet för barn. De kan ha roligt samtidigt som de får motion och utvecklar sin balans och koordination. Så de kan ha timmar av kul, bränna energi och njuta av den ansträngning de lägger ner på att spela rollerblades.

Barn kan också få vänner genom att åka rollerblades med andra barn. Det är ett enkelt och mycket praktiskt sätt att få vänner på en lekplats.

Slutligen, att ge ditt barn rollerblades är ett utmärkt sätt att uppmuntra dem att börja med regelbunden sportaktivitet. Barn som deltar i regelbunden fysisk aktivitet tenderar att vara friskare och mer vältränade än de som inte gör det. På det hela taget är rullskridskor ett bra sätt att låta ditt barn ha roligt samtidigt som det får lite motion och utvecklar sina fysiska färdigheter. När de blir äldre kommer de att tacka dig för allt det roliga och njutbara de får ut av att åka rollerblades. Med rollerblades av hög kvalitet kan ditt barn rulla säkert och njuta till fullo av denna roliga sportaktivitet.

Njut av en bra skridskoåkningsupplevelse

Nybörjare har svårt att komma till rätta med olämpliga skridskor. Skor med räfflor ger blåsor. Så innan du bekräftar ditt köp, kontrollera storleken på skridskorna.

Välj rullskridskor med gummibromsar och styva plast- eller aluminiumdäck.

Välj rullskridskor med hjul av polyuretan eller polyeten för att få bättre slagtålighet.

Hjullängderna är mellan 70 och 76 mm.

Garantera bra stöd för foten

Innersulor av dålig kvalitet orsakar smärta och skador under fotsulorna. Du bör ta hänsyn till tillbehörens kvalitet när du köper.

Välj rullskridskor med kardborreband framtill. De anpassar skridskon till storleken på dina fötter.

Hur du underhåller rullskridskor

Underhållsåtgärder innebär att du kontrollerar rullskridskornas skick. Om möjligt, ta loss delarna (hjul, snören, sulor) för att rengöra dem. Om en rostig skruv är svår att lossa, spraya den med en lösning.

Efter rengöring, smörj lagren för att göra det lättare att åka skridskor. Blötlägg en trasa i smörjmedel. Dra sedan trasan över lagren. Skruva även tillbaka hjulen och kontrollera skosnörena, remmarna och sulornas skick.