Vita gymnastikskor med hjul på fotknölen. Hjulen kan sättas in eller tas ut, beroende på om du vill använda dem eller inte.
Rulltennis för barn
1704,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Rulltennis för barn

1704,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Tennisskor med hjul för barn är praktiska, bekväma och snygga. Skorna är väldesignade, lätta och tillverkade av kvalitetsmaterial som främjar fothälsan, så att ditt barn kan se moderiktigt ut med dessa skor på fötterna. Dessutom finns de i en rad olika färger.

Barn älskar att spela tennis, men de kan inte alltid spela på tennisklubbar. Lyckligtvis kan du nu erbjuda dem ett tennisbord på hjul! Detta bord är perfekt för barn eftersom det är lätt att flytta och förvara. Det är också mycket hållbart, vilket gör det perfekt för barn som älskar att spela tennis.

Ett dolt transportmedel

Ditt barn kommer att upptäcka den fenomenala kapaciteten hos detta par tennisskor. Hjulen gör att de kan röra sig snabbare, och den diskreta, trendiga designen matchar deras outfit. En presentidé som garanterat kommer att glädja ditt barn. Detta tennishjul för barn är den perfekta lösningen för att lära dina barn att spela tennis. Produkten är enkel att montera och använda, vilket gör den perfekt för nybörjare. Hjulen gör det enkelt för barnen att röra sig runt banan, medan nätet och bollarna som ingår gör det roligt och interaktivt att lära sig spelet.

Innovativt och roligt!

Tennis på hjul för barn är en innovativ och rolig produkt som gör att unga tennisspelare kan träna och ha roligt på samma gång. Produkten är utformad för barn mellan 3 och 12 år och är utrustad med hjul som gör att barnen enkelt kan förflytta sig runt banan samtidigt som de slår till bollen. Barnens rulltennisbana är tillverkad av högkvalitativa material, såsom hållbar plast och slitstarka gummihjul. Den har också ett höjdjusterbart tennisnät, som kan justeras för att passa barnets längd. Den färgglada och attraktiva designen på barnens rulltennis är perfekt för unga tennisspelare som vill ha kul samtidigt som de lär sig grunderna i spelet.

Som ett urverk!

Introducera dina barn till denna underbara sport som kommer att ge dem en känsla av oändlig frihet! Rullskridskor, rollerblades, det finns något för varje smak och färg. Så ge dem något extra!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.