Vita och blå chicago bulls barnskor på hjul framför en stenmur
Chicago bulls barnskor på hjul
1534,0 kr1591,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Chicago bulls barnskor på hjul

1534,0 kr1591,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Chicago Bulls rullskor för barn är våra lätta skridskor med en högkvalitativ sko för barn. I den här produkten hittar du de bästa hjulen och materialen för ett bekvämt skridskoäventyr. Om ditt barn också älskar basket är det ännu en anledning att köpa det här paret!

Chicago Bulls rullskor för barn är ett utmärkt sätt för barn att ta sig runt. De kan enkelt förflytta sig från en plats till en annan utan att behöva bära sin vikt. Hjulen gör också att de kan svänga snabbt och enkelt, vilket är perfekt för barn som gillar att leka.

Chicago Bulls barnskor med hjul är också mycket bekväma att ha på sig och gör inte ont i barnens fötter.

amerikansk stil

Letar du efter ett fantastiskt nytt sätt att visa ditt barns kärlek till Chicago Bulls? Använd dessa snygga, lätta skor nu! Barnen kommer att vilja ha dem på sig hela dagen med sitt favoritlags emblem på fötterna. Dessa skor är särskilt utformade för nybörjare som precis har lärt sig åka skridskor! Chicago Bulls rullskor för barn är ett utmärkt sätt för barn att ta sig runt snabbt och enkelt. Hjulen är integrerade i skornas klackar, så att barnen lätt kan glida längs golvet utan att behöva lyfta fötterna. Skorna har också en rundad tå för att förhindra att tårna fastnar när barnen rullar. Skorna finns i en mängd olika ljusa, attraktiva färger, vilket gör dem perfekta för barn i alla åldrar.

En innovativ design!

Chicago Bulls rullskor för barn är en unik och innovativ produkt som kombinerar stil och funktionalitet. Skorna är designade för unga basketfans som vill visa sitt stöd för sitt favoritlag samtidigt som de har roligt. Skorna är tillverkade av högkvalitativa material för optimal hållbarhet och komfort. Ovandelen är tillverkad av mjukt, slitstarkt syntetläder, medan yttersulan är tillverkad av halkfritt gummi för bättre grepp på alla underlag. Den mest anmärkningsvärda egenskapen hos dessa skor är deras förmåga att förvandlas till rullskridskor på ett ögonblick. Med sin innovativa design och högkvalitativa konstruktion är dessa skor ett utmärkt val för barn som gillar att röra på sig och ha kul samtidigt som de visar sitt stöd för sitt favoritlag.

Som ett urverk!

Introducera dina barn till denna underbara sport som kommer att ge dem en känsla av oändlig frihet! Rullskridskor, rollerblades, det finns något för varje smak och färg. Så ge dem något extra!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.