7-i-1 walkie-talkie i form av en klocka på en hand med vit bakgrund
7-i-1 walkie-talkie i form av en klocka
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

7-i-1 walkie-talkie i form av en klocka

340,0 kr

Endast 18 kvar i lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Gillar din pojke att leka spion? Här är en söt walkie-talkie som han säkert kommer att älska! Den har formen av en klocka som han kan ta med sig när han är ute och leker med sina vänner. Denna walkie-talkie för barn har också en LCD-display för att visa tiden och en antenn för att förbättra signalmottagningen.

7-i-1 walkie-talkie i form av en klocka är en multifunktionell enhet som kan användas som walkie-talkie, ficklampa, klocka, elektronisk leksak och så vidare. Den är perfekt för både barn och vuxna och passar utmärkt för utomhuslekar, utomhusaktiviteter, semestrar osv. Den är lätt att använda och bära och drivs av ett uppladdningsbart batteri.

Multifunktionell walkie-talkie

Denna 7-i-1 walkie-talkie är multifunktionell. Förutom sin intercomfunktion kan den också användas som klocka, förstoringsglas, ficklampa och mycket mer. Det är den perfekta prylen för små spioner. Den har en skärm och ett uppladdningsbart 1200 mAh-batteri. Den har en 1,54-tums pekskärm och ett uppladdningsbart 1200 mAh-batteri. Den har stöd för kontinuerlig musikuppspelning i upp till 8 timmar och walkie talkie i upp till 10 timmar.
2129-3ef43c.jpeg
2129-604e9d.jpeg

Ett lätt tillbehör

Den klockformade 7-i-1 walkie-talkien är en innovativ och praktisk produkt som låter dig hålla kontakten med dina vänner, familj eller kollegor när som helst och var som helst. Den har en räckvidd på upp till 3 km i öppen terräng, så att du enkelt kan kommunicera med andra medlemmar i din grupp utan att behöva en mobiltelefon eller internetanslutning. Klockan är lätt och bekväm att bära, med ett mjukt gummiband som passar alla handledsstorlekar.

Kan du höra mig?

Lek kurragömma, låtsas att du är en hemlig agent eller bara prata med dina syskon i ditt eget rum - möjligheterna är oändliga med dessa walkie-talkies för barn! Upptäck dem nu.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.