Show Filters

Ge dina barn Paw Patrol, race och tassleksaker

Om ditt barn gillar Patrol Patrol är Patrol Patrol-leksaker ett bra sätt att stimulera fantasin och hjälpa dem att utveckla sina sociala och kognitiva färdigheter. Patrull-leksakerna är inspirerade av den berömda animerade serien och är utformade för att uppmuntra kreativ och interaktiv lek hos barn.

Oavsett om ditt barn fascineras av Chase, Rubenou eller någon annan medlem i Patrullen är våra Patrull-leksaker det perfekta valet för en rolig och lärorik lekupplevelse.

Med ett brett urval av leksaker för barn i alla åldrar, inkluderar vårt urval plyschleksaker, pussel, brädspel och mycket mer. Att ge ditt barn en Paw Patrol-leksak är ett utmärkt sätt att hjälpa dem att utveckla sin fantasi och nyfikenhet samtidigt som det ger timmar av skoj. Vilken är ditt barns favoritleksak från Patrullen?

Med sina räddningsfordon och specialutrustning är hundhjältarna i Patrullen alltid redo att rycka in och hjälpa invånarna i Great Valley. Med Patrullens leksaker kan barnen återskapa sina favoritäventyr och hitta på nya spännande historier.

Oavsett om de leker ensamma eller med vänner ger Patrol-leksakerna en stimulerande och kreativ lekupplevelse. Upptäck vårt urval av Patrull-leksaker som ger ditt barn timmar av skoj och äventyr tillsammans med Ryder, Chase, Marshall, Skye och alla de andra hjältarna i serien!

Timmar av kul garanterat med vårt urval av patrullspel

På Barn World är vi stolta över att kunna ge dig ett urval av Patrol-spel som garanterar timmar av skoj för dina barn. Patrolman är en populär serie bland barn och våra leksaker är utformade för att ge en uppslukande lekupplevelse som kommer att glädja fans av serien. Vi erbjuder en mängd olika Patrol-spel, inklusive fordonsuppsättningar, actionfigurer, pussel, brädspel och mycket mer.

Alla våra produkter är av högsta kvalitet och tillverkade av säkra material så att dina barn kan känna sig trygga när de leker. Kom och upptäck vårt urval av Patrol-spel på Barn World och ge dina barn garanterade timmar av lek och oförglömliga minnen.

Votre boutique en ligne pour les produits de la Pat Patrouille Race et Spin

Barn World är din onlinebutik för alla Patrol Race and Spin-produkter. Vi erbjuder ett brett urval av Paw Patrol racingleksaker inklusive fordonsuppsättningar, racingbanor och mycket mer.

Våra Patroller Race and Spin-produkter erbjuder en otrolig racingupplevelse för barn som kan återskapa tävlingarna från TV-serien eller skapa sina egna racingutmaningar. Alla våra produkter är tillverkade av material av högsta kvalitet för att garantera att dina barn är säkra när de leker.

Vi är stolta över att kunna erbjuda Race- och Spin Patrol-produkter som uppfyller förväntningarna hos alla fans av serien. Upptäck vårt kompletta utbud av Race Patrol- och Spin Patrol-produkter på Enfant World och ge dina barn fantastiska leksaker för timmar av spännande lek.

Det bästa valet av patrullfordon för dina barn

På Barn World är vi övertygade om att vi erbjuder det bästa urvalet av Patrol-fordon för dina barn. Patrullbilar är barnens favoritleksaker och vi erbjuder ett brett urval av fordon, från bilar och lastbilar till flygplan och båtar, så att dina barn kan återskapa äventyren med sina favoritkaraktärer från serien.

Vi erbjuder också Patrol Car Sets, som innehåller flera fordon och tillbehör för en komplett lekupplevelse. Alla våra leksaker är tillverkade av material av högsta kvalitet för att garantera dina barns säkerhet under leken. Titta på vårt urval av Patrullbilar på Barn World och ge dina barn de leksaker de förtjänar för timmar av skoj och fantasi.

Ge ditt barn Patrol-leksaker av högsta kvalitet

På Barn World vet vi hur viktigt det är för föräldrar att välja kvalitetsleksaker till sina barn. Därför är vi stolta över att kunna erbjuda ett urval av Patrol-leksaker av högsta kvalitet som ger dina barn en säker och rolig lekupplevelse.

Våra Patrol-leksaker är utformade med hållbara material för att tåla det slitage som uppstår när barn leker. Vi erbjuder högkvalitativa figurer, kompletta fordonsuppsättningar, pussel, brädspel och mycket mer.

Alla våra produkter testas för att uppfylla de strängaste säkerhetsstandarderna för att säkerställa att dina barn är säkra när de leker. Unna ditt barn Patrol-leksaker av högsta kvalitet från Enfant World och låt dem utforska sin fantasi och kreativitet på ett säkert sätt.

Patrullfigurer för att komplettera ditt barns samling

På Barn World vet vi att barn älskar att samla på figurer av sina favoritfigurer från Patrullen. Det är därför vi erbjuder ett urval av Patrol-figurer för att komplettera ditt barns samling.

Vi har figurer av alla karaktärer i serien, inklusive Chase, Marshall, Skye, Rubble, Zuma, Rocky, Everest och många fler. Alla våra figurer är tillverkade av högkvalitativa material för att garantera leksakernas hållbarhet och säkerhet.

De är också perfekta för rollspel och fantasifulla berättelser som dina barn kan skapa med sina favoritfigurer. Lägg till Patrol-figurer i ditt barns samling med Enfant World och ge dem chansen att skapa sina egna äventyr med sina favoritkaraktärer.

Paw Patrol: det kompletta utbudet av barnleksaker finns tillgängligt från Barn World

På Barn World är vi glada över att kunna erbjuda hela utbudet av Paw Patrol-leksaker för barn. Vi har ett brett urval av Paw Patrol-leksaker inklusive fordonsuppsättningar, pussel, brädspel, actionfigurer, tillbehör och mycket mer.

Våra Paw Patrol-leksaker är tillverkade av material av högsta kvalitet för att garantera hållbarhet och leksakssäkerhet. Vi erbjuder också en mängd olika val för att passa alla barns smak, oavsett om de är ett fan av Chase, Marshall, Skye eller andra Paw Patrol-karaktärer.

Med vårt kompletta sortiment av Paw Patrol-leksaker kommer dina barn att kunna fördjupa sig i fantasifulla äventyr och utveckla sin kreativitet. Upptäck hela utbudet av Paw Patrol-leksaker hos Enfant World och ge ditt barn timmar av spännande lek.

Köp en uppsättning patrullfordon från Auchan

Små pojkar föreställer sig att de är superhjältar eller bilförare. Så ge din son samma fordon som hans favoritäventyrare. Tracker, Chase och Marcus kör en jeep, en spionbil och en 4X4. Ruben och Rocky använder lastbilar. Rose styr en helikopter och Zuma är skoterns drottning.

Du kan också välja alla Transformers patrullfordon.

Donera ett flygplan eller en patrullramp

Om ditt barn gillar Patrol Patrol är ett set med Patrol Patrol-figurer och fordon ett bra sätt att stimulera fantasin och hjälpa barnet att utveckla sina sociala och kognitiva färdigheter. Med vårt urval av Pat Patrol-leksaker kan du välja mellan ett flygplan eller en startramp för att ge ditt barn en uppslukande och rolig lekupplevelse.

Pat Patrouille-planet är perfekt för räddningsuppdrag i luften och kan bära alla Pat’ Patrouille-figurer. Med startplattan kan ditt barn starta sitt favoritpatrullfordon för att rädda staden.

Oavsett vad du väljer kommer ditt barn att älska att följa med Patrullen på spännande räddningsuppdrag. Med fordon av alla de slag och figurer för varje medlem i patrullen är vårt Ryder Patrol-plan det perfekta valet för barn som älskar action och äventyr. Vilket av Patrullens fordon eller figurer är ditt barns favorit?

Erbjud lyxiga patrullfigurer, kuddar och gosedjur

Om du letar efter Patrull Patrull-produkter till ditt barn är vår butik det perfekta stället att hitta Patrull Patrull-figurer, stämplar och gosedjur.

Våra Patroller-produkter är inspirerade av den berömda animerade serien och är utformade för att ge timmar av kul och äventyr för barn. Med Patrull Patrull-figurerna kan ditt barn återskapa scener från den animerade serien eller skapa egna äventyr med sina favorithjältar.

Patrol Patrol-stämplar är perfekta för att uppmuntra ditt barns kreativitet och skapa Patrol Patrol-teckningar på nolltid. Paw Patrol-gosedjuren är perfekta att gosa med och följa med ditt barn på alla deras äventyr.

Med en mängd olika Patrol-produkter för alla smaker har vår butik allt ditt barn behöver för att följa med Patrol på deras räddningsuppdrag. Vilken Patrol-produkt kommer ditt barn att älska mest?

Patrullen-figurerna har tillverkats med teamets medlemmar som förebilder.

Patrullens frimärken är också mycket populära bland barn.

Patrullens gosedjur finns för barn mellan 2 och 6 år.

Paw Patrol brädspel: Gå med i Paw Patrol för roliga och lärorika brädspel

Följ med Chase och resten av Patrullen på ett spännande äventyr med vårt utbud av brädspel. Våra brädspel är utformade för att underhålla barn samtidigt som de hjälper dem att utveckla viktiga färdigheter som strategiskt tänkande, problemlösning och samarbete.

Med spännande teman som racing och äventyr är varje spel en unik och underhållande upplevelse. Barnen kan delta i fartfyllda tävlingar, lösa pussel och utforska fantastiska världar samtidigt som de lär sig värdefulla färdigheter.

Följ med Chase och hans vänner på en rolig tävling eller ta med ditt barn på ett äventyr med våra Patrol-brädspel. Vilket lopp eller äventyr kommer ditt barn att vinna idag? Ge ditt barn vår Marshall Patrol-bil

Patrol gosedjur: Ditt barns favorit gosedjurskompisar!

Patrullens plyschleksaker är perfekta för barn som älskar gos och äventyr. Oavsett om ditt barn gillar Spin, Rocky eller någon annan medlem i Patrullen kan du hitta ett stort urval av plyschleksaker på Childrens World.

Våra patrullgosedjur finns i en mängd olika storlekar och stilar och är mjuka, gosiga och redo för fantasifulla äventyr. Oavsett om du vill krama dem på natten eller ta dem med dig vart du än går, är Patrol Plush det perfekta valet för barn som letar efter en kramig vän och lekkamrat.

Med vårt breda urval av Patrol plyschleksaker kan du hitta det perfekta gosedjuret för ditt barn. Adoptera din favorit Patrull Patrull plysch idag och låt ditt barn utforska världen av Patrull Patrull med sin nya gosiga vän.

Patrullvaktens hjältar: actionfigurer för att återskapa Ryders och hans vänners äventyr!

Patrullfigurerna är ett utmärkt sätt för ditt barn att återskapa Ryders och hans vänners äventyr. Med sina fordon och räddningsutrustning är patrullfigurerna redo att rycka in och hjälpa människorna i Great Valley. Figurerna inkluderar hjältar som Chase, Marshall, Skye och, naturligtvis, Ryder själv.

Fans av serien kommer att älska de autentiska detaljerna på figurerna, som Ryders distinkta outfit och hans kommandobil. Patrullfigurerna är perfekta för barn som gillar att leka med leksaker som stimulerar fantasin och uppmuntrar dem att utforska världen omkring dem.

Ge ditt barn Patrullfigurerna så får de möjlighet att följa med Ryder och hans team på deras spännande räddningsuppdrag!

Patrullvaktens hjältar: actionfigurer för att återskapa Ryders och hans vänners äventyr!

Patrullfigurerna är ett utmärkt sätt för barn att upptäcka äventyren med Ryder och hans team av hundhjältar. Med sina fordon och räddningsutrustning är patrullfigurerna redo att rycka in på ett ögonblick för att hjälpa människorna i Great Valley.

Figurerna inkluderar hjältar som Chase, Marshall, Skye och, naturligtvis, Ryder själv. Fans av serien kommer att uppskatta de autentiska detaljerna i figurerna, som Ryders distinkta outfit och hans kommandobil.

Patrol-figurerna uppmuntrar barn att utveckla sin fantasi och utforska världen omkring sig genom att återskapa sina favorithjältars äventyr. Med Patrol-figurerna kan ditt barn bli en blivande hundhjälte och hjälpa Ryder och hans team att rädda dagen!

Varför välja rätt färger på Patrol-leksaker?

Valet av färger för Patrol-leksaker är en viktig faktor att tänka på när du köper leksaker till dina barn. Färger har en inverkan på barns kognitiva och emotionella utveckling.

Ljusa, attraktiva färger stimulerar deras kreativitet och fantasi, medan mjuka, lugnande färger främjar avslappning och lugn. Färger kan också hjälpa barn att lära sig namnen på och egenskaperna hos de olika hundhjältarna i patrullen genom att de lätt kan identifiera färgerna på deras jackor, utrustning och fordon.

Om du väljer Patrol-leksaker med klara, distinkta färger hjälper du ditt barn att utveckla sin observations- och igenkänningsförmåga. Det är därför viktigt att välja rätt färger på Patrol-leksakerna för att stimulera ditt barns fantasi och inlärning, samtidigt som de erbjuder timmar av skoj och äventyr med sina favorithjältar.

Varje färg motsvarar en karaktär. Det finns 7 räddningshundar, var och en med en fast färg.