Set med nio fordon med Pat Patrouille, inklusive en brandbil, helikopter, polisbil, grävlastare och många fler. Fordonen är färgade i Patrouille-karaktärernas färger. I dessa fordon hittar du alla karaktärer, inklusive Chase, Marcus, Stella och Rubben.
Set med Paw Patrol Fordon
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Set med Paw Patrol Fordon

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vilken är ditt barns favorittecknad serie? Om det är Paw Patrol har du tur, för vi har en ny kollektion med leksaker från barnens favorittecknad serie. Alla karaktärer och deras fordon ingår för ännu mer skoj för ditt barn.

Kollektionen Paw Patrol

Alla dessa leksaker föreställer den tecknade serien Paw Patrol där alla karaktärer har sitt eget fordon. En samling med 09 leksaker att lägga till i ditt barns befintliga samling.
Barnen kommer att älska att leka med detta Paw Patrol-bilset ! Det innehåller Chase, Marshall och Rockys bilar samt Patrullens lastbil.
Bilsetet Paw Patrol är den perfekta presenten till små fans av den berömda TV-serien ! Det innehåller bilarna Chase, Marshall och Rubble samt lastbilen Paw Patrol.

31807-132c49.jpeg

Ett spännande utbud av leksaker för barn

Paw Patrol bilset är ett spännande leksaksset för barn som älskar action och äventyr.
Setet innehåller sex olika fordon, vart och ett med sin egen Paw Patrol-karaktär. Det första fordonet är Marshalls brandbil, som har en teleskopstege för att nå höga platser och en brandslang för att släcka lågorna.
Det andra fordonet är Chases polisbil, redo att jaga brottslingarna med sina blinkande lampor och siren. Det tredje fordonet är Zumas räddningsbåt, som kan navigera på vattnet för att rädda människor i fara.
Barnen kan leka med fordonen var för sig eller kombinera dem för att skapa spännande räddningsscenarier.

På rätt spår!

Introducera ditt barn till Patrullens underbara värld! Han är alltid på gott humör och kommer att ge honom stunder av makalöst nöje och glädje samtidigt som han förmedlar starka värderingar.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.