Förpackning med färgglada Pat'Patrol tecknade stämplar
Uppsättning frimärken med tecknad film av Pat’Patrouille
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Uppsättning frimärken med tecknad film av Pat’Patrouille

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Ditt barn älskar frimärken och deras favoritserie är Patrullen, så vi har något som ditt barn kommer att älska – Patrullen-frimärken. Alla karaktärer är representerade med sina egna frimärken.

Patrullen är en animerad TV-serie. Serien följer äventyren för sex valpar: Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma och Skye, som utgör räddningsteamet Adventure Bay Dog Patrol. Hundpatrullens valpar gör allt för att skydda sin stad och dess invånare, och de älskar att leka och lära sig nya saker. Dessa söta, färgglada frimärken kommer säkert att glädja små Pat’ Patrol-fans!

Stämpla efter önskemål

Denna uppsättning frimärken föreställer barnserien Pat’Patrouille. En samling med sex frimärken som representerar alla karaktärer i den tecknade serien. Ditt barn kan stämpla sina teckningar som en signatur. Patrullstämplar är perfekta för barn som älskar tecknade serier. De är enkla att använda och rengöra och kan användas på alla typer av ytor. Stämplarna är också mycket hållbara och blir inte lätt skeva. Ditt barn kommer att älska denna underbara uppsättning stämplar.
Förpackning med färgglada Pat'Patrol tecknade stämplar
Förpackning med färgglada Pat'Patrol tecknade stämplar

En uppsättning roliga, färgglada stämplar

Stämpelpaketet Patroller Cartoon är en uppsättning roliga, färgglada stämplar som kommer att glädja barn som är fans av den berömda TV-serien. Varje frimärke föreställer en annan Patroller-karaktär, t.ex. Chase, Marshall, Ruben, Rocky, Zuma, Skye och Everest. Illustrationerna är trogna karaktärerna i serien, med ljusa färger och noggranna detaljer. Stämplarna är tillverkade av material av hög kvalitet, vilket garanterar att de är hållbara och slitstarka. De är också mycket enkla att använda, även för de yngsta barnen. Allt du behöver göra är att trycka på stämpeln på en plan yta för att få en skarp, exakt bild av den karaktär du har valt. Stämpelpaketet Patrol Cartoon är perfekt för barns konstnärliga och kreativa aktiviteter, oavsett om det är hemma eller i skolan.

På rätt spår!

Introducera ditt barn till Patrullens underbara värld! Han är alltid på gott humör och kommer att ge honom stunder av makalöst nöje och glädje samtidigt som han förmedlar starka värderingar.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.