940-abaf22.jpeg
Färgglatt 3D-pussel i trä
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Färgglatt 3D-pussel i trä

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Detta träpussel är utformat för barn i förskoleåldern. Det är det perfekta spelet för att hålla dem sysselsatta samtidigt som det hjälper dem att utveckla sin observations- och koncentrationsförmåga. Det färgglada utseendet på detta pusselspel kommer att tilltala ditt barn. De kommer att älska att lägga alla bitar tillsammans.

Det färgglada 3D-pusslet i trä är en rolig och lärorik leksak för barn. Det är tillverkat av högkvalitativt trä och handmålat i ljusa färger. 3D-träpussel är perfekta för barn i alla åldrar och hjälper till att utveckla finmotorik, koncentration och kreativitet.

En pedagogisk och intellektuell leksak för barn

Vill du stimulera ditt barns observations- och koncentrationsförmåga? Ge dem detta pussel i trä. De kommer att älska att försöka få ihop allt. De olika formerna och färgerna på de element som utgör detta pussel hjälper till att förbättra koordinationen mellan hand och öga. Det färgglada 3D-träpusslet är en rolig och lärorik leksak för barn. Det är tillverkat av högkvalitativt trä och handmålat i klara färger. Träpussel är ett utmärkt sätt att förbättra barns koordination mellan hand och öga, koncentration och finmotorik. Det färgglada 3D-träpusslet är en perfekt present till barn i alla åldrar.
940-325d2f.jpeg
940-abaf22.jpeg

Enkel, stimulerande konstruktion

Det färgglada 3D-träpusslet är ett roligt och pedagogiskt spel som hjälper barn att utveckla sin kreativitet, finmotorik och tålamod. Spelet består av flera färgglada träbitar som passar perfekt ihop för att bilda en tredimensionell struktur. De ljusa, livfulla färgerna på bitarna ger en touch av kul och färg till rummet när pusslet är klart. Processen att bygga pusslet är enkel, men stimulerande. Barnen måste montera varje bit med omsorg och precision för att skapa den slutliga formen. Denna process uppmuntrar barnen att använda sin fantasi och sitt tänkande för att lösa problem och nå sitt slutmål.

Pusslet, ett tidlöst spel

Med 2, 48, 150 eller 500 bitar är pussel det perfekta sättet att stimulera barn, från småbarn till tonåringar, med motiv av deras favoritkaraktärer, vackra landskap eller konstverk. Ge bort ett barnpussel nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.