80x handhållet biologiskt mikroskop för skolan grön mot vit bakgrund
80x handhållet biologiskt mikroskop för skolor
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

80x handhållet biologiskt mikroskop för skolor

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn naturvetenskap? Här är en söt leksak som de säkert kommer att älska: ett 80X handhållet biologiskt mikroskop som passar för skolan. Med denna pedagogiska leksak kan de observera den magnifika mikrovärlden från ett kort avstånd. Detta barnmikroskop hjälper din pojke eller flicka att utveckla sitt vetenskapliga sinne.

Det handhållna biologiska 80x-mikroskopet är ett utmärkt verktyg för elever i naturvetenskapliga ämnen. Det är enkelt att använda och möjliggör bra observation av prover. Eleverna kan studera celler, vävnader och levande organismer i detalj. Detta mikroskop är mycket praktiskt för att observera prover i laboratoriet eller i klassrummet.

Lätt och enkel att använda

Detta 80X-mikroskop är utformat för barn som är intresserade av mikrovärlden runt omkring dem. Det är litet, lätt och enkelt att bära med sig. Med det här barnmikroskopet kommer ditt barn att få en bättre förståelse för olika former av cellbiologi. Det handhållna biologiska 80x-mikroskopet är ett utmärkt verktyg för att studera celler och vävnader. Det är enkelt att använda och möjliggör exakt observation av prover. Dessutom är det lätt och portabelt, vilket gör det perfekt för skolor och laboratorier. Missa inte detta fantastiska mikroskop!
2151-b6dfe9.jpeg

Ett verktyg för unga elever

Det handhållna biologiska 80x-mikroskopet för skolor är ett högkvalitativt vetenskapligt verktyg som är utformat för blivande utforskare. Det är ett utmärkt sätt att lära sig och upptäcka vad som finns runt omkring oss. Det har hög optisk precision och är lätt att använda för att observera biologiska prover som celler, vävnader, bakterier och mikroskopiska organismer. Mikroskopets ergonomiska utformning gör det lätt att använda och bekvämt att hålla i under långa observationsperioder. Det är enkelt att underhålla och rengöra, vilket gör det till ett praktiskt val för regelbunden användning i utbildningsmiljöer.

Observera med ett förstoringsglas

Väck ditt barns vetenskapliga nyfikenhet och låt dem utforska världen omkring sig med ett juniormikroskop. De kan göra som vuxna och i detalj observera vad som utgör ett hårstrå, ett blad eller ett sandkorn!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.