1238-92f8d2.jpeg
4-strängad elgitarr i rockstil
340,0 kr454,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

4-strängad elgitarr i rockstil

340,0 kr454,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Drömmer ditt barn om att bli en rockstjärna? Du kan hjälpa dem att förverkliga den genom att ge dem denna magnifika fyrsträngade elgitarr. De kommer inte att kunna motstå rockstilen och lamporna som blinkar när man spelar på den. Ditt barn kommer att älska att spela på denna realistiska barngitarr.

Den 4-strängade elgitarren i rockstil är ett 4-strängat elektriskt musikinstrument. Den är massproducerad och avsedd för nybörjare och medelgoda gitarrister. Den är utrustad med en dubbelspiralig pickup, volymkontroll och 3-positions väljare.

En gitarr som är rolig att spela på

Denna elgitarr för barn utlovar en behaglig, magisk känsla. Med sin lilla storlek och lätta vikt kommer din pojke eller flicka inte att ha några problem med att hålla den i sina händer. De fyra nylonsträngarna är enkla att hantera och extremt slitstarka. Den 4-strängade elgitarren i rockstil är ett mångsidigt elektriskt musikinstrument. Den kan användas för att spela ett brett spektrum av musikgenrer, från klassisk rock till modern metal. Den här gitarren har utformats för gitarrister som vill ha ett kraftfullt ljud och exceptionell prestanda. Den har en pickup med dubbla spolar för ett fylligt och balanserat ljud. Alla fyra strängarna är tillverkade av rostfritt stål för utmärkt hållbarhet.
1238-1d3908.jpeg

Musik genom huden

Känner ditt barn sig som en musiker? Ge dem deras första instrument med vårt urval av barngitarrer, speciellt utformade för att passa deras små händer och låta dem spela bekvämt på strängarna.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.