3D-pussel med trähäst mot vit bakgrund
3D-pussel med häst i trä
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

3D-pussel med häst i trä

340,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

En leksak är alltid bäst när den samtidigt lär ut något. Med detta 3D-trähästpussel kan ditt barn ha roligt samtidigt som det lär sig hur man gör DIY. Förutom sin ursprungliga form är den också rolig att sätta ihop. Det är den perfekta pedagogiska leksaken för barn från 3 år och uppåt.

Detta 3D-pussel med en trähäst är en rolig och lärorik leksak för barn. Det är tillverkat av högkvalitativt trä och är lätt att montera. Pusslet levereras med instruktioner. Barn kommer att älska att leka med detta pussel och lära sig om de olika delarna av hästens kropp.

En utmaning för ditt barn

Detta pussel i form av en häst levereras inte färdigt. Utmaningen för ditt barn är att montera det själv. Detta barnpussel är perfekt för barn som älskar att göra själv. Detta 3D-hästpussel i trä är en rolig och lärorik leksak för barn. Det är tillverkat av högkvalitativt trä och kan enkelt monteras med hjälp av de medföljande instruktionerna. Detta pussel är perfekt för barn som älskar djur och pussel. Alla barn kommer att älska denna vackra häst
2100-92f74e.jpeg

Utveckling av kreativitet

3D-pussel med häst i trä är en unik och fascinerande produkt som kommer att glädja både pusselentusiaster och hästälskare. Detta pussel är ett utmärkt val för barn som vill stimulera sin kreativitet och fantasi. När pusslet är klart kan det användas som ett dekorativt föremål i sovrummet eller vardagsrummet, eller som en gåva till en hästälskande vän eller familjemedlem. Kort sagt, det här är en produkt av högsta kvalitet som erbjuder en unik och givande pusselupplevelse. Med sin eleganta design och gedigna konstruktion kommer den säkert att bli en favorit bland både pusselälskare och hästentusiaster.

Pusslet, ett tidlöst spel

Med 2, 48, 150 eller 500 bitar är pussel det perfekta sättet att stimulera barn, från småbarn till tonåringar, med motiv av deras favoritkaraktärer, vackra landskap eller konstverk. Ge bort ett barnpussel nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.