Mini walkie-talkie med kamera för barn i blått på en blå molnbakgrund
Mini walkie-talkie med kamera för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Mini walkie-talkie med kamera för barn

795,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en rolig leksak att ge ditt barn? Välj denna söta mini walkie-talkie i form av en telefon med färgskärm och flera knappar. Denna walkie-talkie för barn är utrustad med en kamera så att din pojke eller flicka kan filma eller ta foton medan han eller hon leker.

Denna mini walkie-talkie är perfekt för barn. Den är enkel att använda och tack vare den inbyggda kameran kan du kommunicera med andra barn. Så barnen kan ha kul tillsammans och hålla kontakten samtidigt. Med denna mini walkie-talkie kommer ditt barn att kunna leka med sina vänner i timmar och fortfarande ha roligt! Missa inte detta!

En multifunktionell walkie-talkie

Förutom kamerafunktionen har denna mini walkie-talkie massor av andra funktioner som ditt barn kommer att älska: spel, MP3-uppspelning, tidtagning… Den finns i två olika färger. Mini walkie-talkie med kamera för barn, perfekt för imitationslekar och utomhusäventyr. Barnen kan kommunicera med varandra på upp till 3 km avstånd och ta foton och videor med den inbyggda kameran. Walkie-talkien har en bakgrundsbelyst LCD-skärm, batteriindikator, larm för låg batterinivå och ON/OFF-knapp.
2764-97f996.jpeg

En rolig leksak

Mini walkie-talkie med kamera för barn är en innovativ teknisk pryl som gör det enkelt för barn att kommunicera med varandra samtidigt som de har roligt. Den kompakta och lätta designen passar perfekt för små barnhänder, så att de kan använda den utan problem. Den är också mycket lätt att använda, med enkla, intuitiva knappar som gör det lätt för barnen att navigera bland de olika funktionerna. Barnen kan också göra sin enhet personlig genom att välja mellan en mängd ljusa, roliga färger. Det är ett utmärkt val för barn som gillar att utforska och ha kul utomhus.

Kan du höra mig?

Lek kurragömma, låtsas att du är en hemlig agent eller bara prata med dina syskon i ditt eget rum - möjligheterna är oändliga med dessa walkie-talkies för barn! Upptäck dem nu.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.