1587-28d6f5.jpeg
Magnetiskt pussel med 6 delar
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Magnetiskt pussel med 6 delar

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Det är aldrig för tidigt att lära sig matematik! Med detta magnetiska pussel med 6 delar att sätta ihop kan du introducera ditt barn till matematik från tidig ålder. Denna pedagogiska leksak är perfekt för förskolebarn och lär dem grunderna i matematik. Detta barnpussel är också roligt att sätta ihop.

Det magnetiska pusslet med 6 delar är en rolig och lärorik leksak för barn. Det hjälper till att utveckla hand- och ögonkoordination samt logik och kreativitet. Bitarna är tillverkade av mjuk, lätt plast, vilket gör det enkelt och roligt att sätta ihop. Pusslet levereras med en illustrerad instruktionsbok.

En rolig leksak

Detta mattepussel är lämpligt för barn från 3 år och uppåt. Det är färgglatt och kommer att förvåna din lilla pojke eller flicka. Han eller hon kommer att älska att leka med det och lära sig om siffror. Det magnetiska pusslet med 6 delar är ett roligt och lärorikt byggspel för barn. Bitarna är tillverkade av hårdplast och de starka magneterna håller ihop bitarna. Barnen kan bygga olika former och figurer med bitarna. Pusslet är ett utmärkt verktyg för att utveckla barns kreativitet och fantasi.
1587-a2b7cb.jpeg
1587-767222.jpeg

Lätt att hantera

Det magnetiska pusslet med 6 delar är enkelt att använda eftersom bitarna är magnetiserade, vilket gör dem lätta att hantera och montera. Barnen kan roa sig med att skapa olika kombinationer av bilder med hjälp av de sex pusselbitarna. De kan också lära sig att lösa problem genom att fundera ut hur bitarna ska sättas ihop för att bilda en komplett bild. Bitarna är målade i ljusa, attraktiva färger som stimulerar barnens fantasi och kreativitet. Detta spel hjälper barn att utveckla sin förmåga att känna igen former och färger. Det är därför ett utmärkt val för föräldrar som vill ge sina barn en rolig och lärorik leksak.

Pusslet, ett tidlöst spel

Med 2, 48, 150 eller 500 bitar är pussel det perfekta sättet att stimulera barn, från småbarn till tonåringar, med motiv av deras favoritkaraktärer, vackra landskap eller konstverk. Ge bort ett barnpussel nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.