Show Filters

Ryggsäckskollektion för barn

Ryggsäckskollektionen för barn är den perfekta accessoaren för spirande små äventyrare. Med unik design och roliga mönster är dessa väskor inte bara praktiska, utan också supersöta. Varje väska kan personifieras med ditt barns förnamn, vilket gör dem till en perfekt present till en födelsedag eller ett speciellt tillfälle. Ryggsäckarna är tillverkade av högkvalitativa material och är slitstarka och tåliga. Den mjuka velouren och den justerbara dragskon garanterar optimal komfort för din lilla pojke eller flicka. De varierande motiven passar alla åldrar och personligheter, från dinosaurier och enhörningar till stjärnor och bilar. Dessa ryggsäckar för barn är också praktiska för familjeutflykter, resor eller skolaktiviteter. De rymmer enkelt leksaker, snacks, böcker och andraviktiga tillbehör för barn. Deras kompakta storlek gör dem dessutom lätta att bära med sig för små händer. Sammantaget är kollektionen med ryggsäckar för barn ett måste för alla stilmedvetna och funktionella föräldrar. Med anpassningsmöjligheter och unik design är dessa ryggsäckar ett utmärkt val för barn i alla åldrar. Ge ditt barn en ryggsäck som de kommer att älska att använda och vara stolta över att visa upp för sina vänner.

Vilka kriterier gäller för att välja en ryggsäck för barn?

Om ditt barn är ett stort fan av Pokémon-sagan kommer det att älska vår samling av Pokémon-ryggsäckar,om han är ett fan av One piece har vi också ett stort urval av One Piece-ryggsäckar.

Storleken på ryggsäcken

Det är viktigt att du väljer en ryggsäck som matchar ditt barns längd. Överdelen av väskan ska vara mellan 2 och 5 cm under axlarna. Det är bäst att välja en väska som passar barnets längd.

För ett barn i förskolan rekommenderar vi en väska som är 27 till 34 cm lång och 25 cm bred.

Se till att väskan innehåller kit, som vår Pokémon Go ryggsäck med kit, så att ditt barn kan förvara sina tillbehör.

Komforten hos axelremmarna

När du handlar ska du välja en väska med vadderade, justerbara axelremmar som är vadderade över axlarna. Undvik smala axelremmar. Axelremmarnas baksida ska ha rätt storlek för ditt barn. Bredden på axelremmarna bör vara 5 cm för komfort.

Vi rekommenderar ryggsäckar med ett bälte för att fördela vikten. Våra pat ‘Patrouille-ryggsäckar uppfyller detta krav och garanterar barnens komfort.

Ryggsäckens hållbarhet

Hållbarhet är en viktig punkt. Välj en robust väska som har fått en omsorgsfull finish.

Välj vattentäta väskor för att skydda ditt barns tillhörigheter. Kontrollera även sömmarna. Välj en modell med kantade sömmar på insidan. Se till att väskan inte har några oavslutade kanter.

På så sätt kommer ditt barn att kunna behålla sin accessoar så länge som möjligt.

Ryggsäckens design

När du gör ditt köp måste du ta hänsyn till ryggsäckens design. På den här nivån är det bara ditt barns preferenser som gör att du kan göra ett bra val. Det finns dock standardmodeller.

Barn under 3 år är intresserade av Patrouille-ryggsäckar. Dessa ryggsäckar är tillverkade av högkvalitativa material. Dessutom finns de i en rad olika färger.

För barn mellan 4 och 12 år, välj en liten väska. Du bör välja en ryggsäck som är 35 cm lång. Vår Minnie ryggsäck med prickar skulle vara ett bra val.

För tonåringar är det bäst att låta dem välja själva.

När det gäller färger på skolväskor kan du välja mellan rosa, blå, svart och grå.

En multifunktionell ryggsäck

Detta är ett viktigt kriterium. Se till att väskan har flera fickor. Det gör att ditt barn kan fördela vikten på axlarna bättre.

Du bör välja en väska med flera sektioner för att rymma läroböcker och alla dina skoltillbehör. Se också till att väskan är praktisk. Ta till exempel en Spiderman 3D-ryggsäck.

För tjejer som ska börja mellanstadiet rekommenderar vi en snygg väska somGirls Glitter Backpack.

Så här rengör du ditt barns ryggsäck

Det är viktigt att ta väl hand om väskan. När du känner en lukt eller ser en fläck på väskan ska du motstå frestelsen att stoppa den i tvättmaskinen. Det riskerar att skada stoppningen.

Töm väskan först. Fortsätt sedan med rengöringen:

  • bered en lösning baserad på varmt vatten och diskmedel eller mild tvål;
  • blötlägg påsen i blandningen;
  • Skrubba tyget med en borste för att ta bort smutsen.

Du kan använda en trasa eller svamp.

Torka sedan påsen i solen medan du vänder den ut och in. Detta trick skyddar den yttre delen från färgförsämring till följd av att den blåses ut i solen.

Tillsätt slutligen en kopp bikarbonat på insidan av påsen. Låt stå i några timmar. Detta neutraliserar eventuell lukt.

Modet för originella ryggsäckar för barn

Modet med originella ryggsäckar för barn har tagit skolor och lekplatser med storm. Föräldrar letar efter ryggsäckar som speglar deras barns personlighet samtidigt som de är praktiska och funktionella.

Och vad kan vara bättre än ryggsäckar med superhjältar, tecknade serier eller modeller av mod för att stimulera våra smås fantasi? Ryggsäckar för barn har kommit långt sedan de enkla hessianpåsarna. Idag finns de i en mängd olika storlekar, former och stilar. För de allra yngsta är det möjligt att kombinera passionen för gosedjur med nyttan av skolväskor för att få igång skolglädjen. VäljPat’ Patrouille plyschryggsäck.

Barnens ryggsäckar är inte bara användbara för att bära böcker och skolmaterial, utan kan också användas för att bära snacks, leksaker och till och med ett klädbyte. Barnryggsäckar med superhjältar är särskilt populära.

Barn älskar superhjältar och vill ofta vara precis som dem. Med en ryggsäck med Superman, Batman eller Spiderman kan barnen känna att de är en del av superhjälteteamet. Ryggsäckar med superhjältar är också mycket praktiska, eftersom de vanligtvis har fickor och fack för förvaring av skolmaterial. Barnryggsäckar med tecknade serier är också mycket populära.

Barn älskar tecknade figurer och vill ofta ha dem med sig överallt. Med enPokémon, Musse Pigg eller Peppa Pig-ryggsäck kan barnen känna att de är en del av sin favorittecknad serie.