Skolväska i form av en grön och vit plyschgroda med ett rött leende
Skolväska i form av en plyschgroda
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Skolväska i form av en plyschgroda

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn grodor? Då är den här ryggsäcken precis vad de behöver! Den är designad i form av en söt groda med små ben, stora ögon och ett sött litet leende. Denna originella skolväska kommer inte att lämna din pojke eller flicka oberörd. Det är den perfekta ryggsäcken att ta med sig till skolan.

Den här grodformade skolväskan i plysch är perfekt för små barn! Den är mjuk och skön att bära och har gott om förvaringsutrymme för alla skolgrejer. Barnen kommer att älska att bära med sig den här söta skolväskan överallt!

En mjuk och praktisk skolväska

Denna grodväska i plysch är mycket mjuk. Du kan inte låta bli att njuta av den behagliga känslan av att röra vid dess hud. Med sitt rymliga fack och stora ficka har den också gott om plats för ditt barns skolmaterial. Axelremmarna är justerbara för att passa ditt barns storlek och väskans botten är förstärkt för extra hållbarhet. Skolväskan med groda i plysch är en perfekt ryggsäck för små barn som älskar söta och roliga djur.
13101-4e8a6c.jpeg
Plyschgrodan är otroligt realistisk, med ljusa ögon, en leende mun och detaljerade fram- och bakben. Grodans klara, livfulla färger ger en glad touch till alla kläder, medan plyschens mjuka, fluffiga struktur ger en behaglig känsla vid beröring. Skolväskan har ett stort, rymligt huvudfack som enkelt rymmer böcker, anteckningsböcker, pärmar och annat skolmaterial. Det finns också en praktisk framficka för förvaring av småsaker som pennor, pennor och suddgummi.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.