752-208ec4.jpeg
3D-paraply i djurform för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

3D-paraply i djurform för barn

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck detta bedårande barnparaply. Ett paraply i form av ett sött litet djur som kommer att glädja din pojke eller flicka. Ge dem detta tecknade paraply för att alltid skydda dem från regn och sol. Detta praktiska och funktionella paraply med långa handtag är bekvämt för ett barn att bära.

Högkvalitativt 3D-paraply för barn i form av ett sött djur. Paraplyet är tillverkat av högkvalitativa material, vilket gör det mycket starkt och hållbart. Det är också lätt att öppna och stänga, vilket gör det mycket praktiskt för barn.

Paraplyet finns i en mängd olika ljusa, attraktiva färger, vilket gör det perfekt för barn.

Ett gulligt paraply i djurform

Är ditt barn ett djurfan? Ge dem nöjet att gå runt med ett paraply i form av deras favoritdjur. Katt, gris, haj eller kyckling… valet är stort för vårt 3D-djurparaply.
Detta 3D-djurparaply för barn är perfekt för små äventyrare! Det är lätt och enkelt att bära, vilket gör det perfekt för resor.
Den unika djurdesignen är rolig och tilltalande för barn, samtidigt som det ergonomiska handtaget gör det lätt att hålla i. Glasfiberribborna förstärker paraplyets struktur och gör det mer motståndskraftigt mot väder och vind.
Dessutom är det lätt att öppna och stänga tack vare den automatiska designen.

Praktisk och lätt

Det djurformade 3D-paraplyet för barn är en praktisk och originell modeaccessoar som är designad för att se ut som ett tredimensionellt djur, vilket gör regnupplevelsen roligare för barn.
Paraplyet är tillverkat av högkvalitativa material för att garantera hållbarhet och motståndskraft mot väder och vind. Det är också lätt och enkelt att bära, vilket gör det perfekt för familjeutflykter eller skolresor. Det har också ett ergonomiskt handtag för ett bekvämt och säkert grepp.
Paraplyet är en praktisk, rolig och attraktiv produkt som kommer att glädja barnen under regniga dagar. Det är också en utmärkt present till födelsedagar, årsavslutningar eller andra speciella tillfällen.

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.