873-e8bc98.jpeg
3D-vattenflaska för barn med Disney-design
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

3D-vattenflaska för barn med Disney-design

397,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Låt dig förföras av denna fina vattenflaska för barn med Disney 3D-motiv. Det är den perfekta vattenflaskan att ta med ditt barn till skolan, på utflykter eller på resor. Den är utrustad med ett spillskydd som förhindrar att drycker spills ut. Med sina två handtag är den tecknade muggen lätt att använda för småbarn.

Disney 3D barnflaska är en isolerad flaska i styv plast med en unik 3D-design. Den är perfekt för barn mellan 3 och 8 år och rymmer upp till 440 ml dryck. Flaskan har pip och handtag som gör den enkel att bära.

Denna Disney 3D-vattenflaska för barn är perfekt för små Musse Pigg-fans! Den är tillverkad av flexibel plast, så den är lätt att bära och förvara. 3D-designen av Musse Pigg är rolig och tilltalande för barn. Vattenflaskan har också en praktisk pip och ett bärhandtag.

En Disney 3D vattenflaska

Ditt barn har säkert en Disneyfigur som han eller hon är ett fan av. Oavsett om det är Musse Pigg, Mimmi, Snövit eller Nalle Puh så finns det något för alla i våra Disney 3D-vattenflaskor. Allt som återstår att göra är att välja! Disney 3D vattenflaska för barn är perfekt för små fans av Musse Pigg och hans vänner! Den är tillverkad av mjuk plast och har en bred mynning för enkel påfyllning och rengöring. 3D-designen är färgglad och rolig, och barnen kommer att älska att dricka sin favoritdryck från den här vattenflaskan!
873-e8bc98.jpeg

Perfekt för familjeutflykter

Vår Disney 3D-vattenflaska för barn är en praktisk och rolig accessoar för de allra minsta. Den är också lätt och enkel att bära, vilket gör den till ett perfekt val för familjeutflykter eller resor. Den har också ett inbyggt sugrör som gör det enkelt att dricka vätskor utan att spilla. Vattenflaskan har en kapacitet på 400 ml, vilket räcker för en dags vätskeintag. Slutligen är den lätt att rengöra tack vare sin ergonomiska form och breda öppning. Den kan diskas för hand eller i diskmaskin utan risk för missfärgning eller skador på mönstret.

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.