Paraply med långt skaft, gul tecknad serie mot vit bakgrund
Tecknat paraply med långt handtag
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Tecknat paraply med långt handtag

568,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

När det regnar är det viktigt att ge ditt barn något som skyddar honom eller henne. Med det här fina paraplyet med långt handtag kan de skydda sig mot regnet. Detta barnparaply är enkelt att hantera och lätt att bära och är perfekt för småbarn. Din pojke eller flicka kommer att bli förtjust över att fälla upp det när det regnar.

Detta originalparaply med ett långt tecknat handtag är perfekt för både barn och vuxna! Det är lätt att öppna och stänga tack vare det ergonomiska handtaget, och det är tillräckligt stort för att skydda dig mot regn och sol.

Den vattenavvisande polyesterväven är vattentät och lätt att rengöra, medan ramen i rostfritt stål är stark och hållbar. Paraplyet levereras även med en praktisk bärväska som gör det enkelt att ta med sig överallt.

Ett sött paraply för barn

Detta paraply är utformat i tecknad stil för att tilltala alla barn. Det finns i fem olika färger och kommer säkert att tilltala både små flickor och pojkar. Paraplyer är nödvändiga för att skydda sig mot regn, men de kan också vara väldigt eleganta! Detta paraply med lång handtag är perfekt att ta med sig vart man än går.
2066-de81f7.jpeg
2066-4b559e.jpeg

Ett praktiskt paraply

Detta tecknade paraply med långt handtag är en praktisk och rolig accessoar för regniga dagar. Med sitt långa handtag ger det ett bekvämt grepp och effektivt skydd mot regnet utan att man behöver böja sig fram. Det är tillverkat av kvalitetsmaterial som garanterar vatten- och vindbeständighet. Tyget är vattentätt och stålribborna är tillräckligt starka för att stå emot väder och vind. Med sin generösa diameter kan paraplyet skydda två personer vid behov. Det är lätt att fälla ihop så att det får plats i en väska eller påse. Oavsett om du tar med det till jobbet, på en promenad på stan eller för att skjutsa barnen till skolan, kommer detta tecknade paraply med långt handtag att vara din allierade mot regnet samtidigt som det ger en rolig touch till din vardag.

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.