802-7d420a.jpeg
Färgglatt PUBG-paraply för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Färgglatt PUBG-paraply för barn

284,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck detta magnifika PUBG-paraply för barn! Ett originellt, färgglatt paraply som är roligt att leka med. Gamer-barn kommer inte att kunna motstå det! Dessutom är det ett rakt, automatiskt paraply, så det är lätt att använda. Det är också lätt och robust.

Det färgglada PUBG-paraplyet för barn är tillverkat av högkvalitativt tyg och har en unik design. Det är lätt och bärbart, vilket gör det enkelt att bära med sig. Paraplyet är också hopfällbart, vilket gör det enkelt att förvara.

Ett paraply för spelare

Älskar ditt barn att spela videospel? Om PUBG är en av deras favorittitlar kommer de att älska detta barnparaply! De kommer att älska att ha sina favoritspelkaraktärer på sitt paraply. Unna dem ett av våra PUBG-paraplyer. Det är perfekt för regniga dagar! Det är tillverkat av högkvalitativ polyester och har en robust metallram. Paraplyet har en tryckknapp som gör det enkelt att öppna och stänga. Det har också ett ergonomiskt handtag för ett bekvämt grepp. PUBG-motivet på paraplyet kommer att ge dina barn en lekfull touch!

En originell och rolig stil

Det färgglada PUBG-paraplyet för barn är ett viktigt tillbehör för regniga dagar. Paraplyet är speciellt utformat för barn och har en storlek som passar deras kroppsform. Det har ett högkvalitativt polyestertyg som ger utmärkt vatten- och vindbeständighet. Den robusta metallramen garanterar stor styrka och lång livslängd. Paraplyet är också lätt och enkelt att bära tack vare det ergonomiska plasthandtaget. Det är perfekt för att följa med barnen på utflykter i regn. Det ger ett effektivt skydd mot väder och vind, samtidigt som det ger dem en rolig och originell look. Med detta PUBG-paraply kan barnen möta regnet med ett leende på läpparna!

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.