807-66ed0a.jpeg
Paraply för pojke med racerbil
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Paraply för pojke med racerbil

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Små pojkar älskar racerbilar. Om din också gör det kommer han att älska detta racingbilsparaply för pojkar. Det är ett sött, färgglatt paraply som han kan ha på sig varje dag när det regnar. Det är lätt att hantera och har en visselpipa som underhåller ditt barn.

Paraplyet för pojkar med racerbil är perfekt för små pojkar som älskar bilar! Paraplyet är tillverkat av polyester och mäter 50 cm i diameter. Det har ett svart plasthandtag och en tryckknappsfästning. Paraplyet har en racerbilsdesign på det ljusblå tyget.

Ett paraply som är lätt att hantera

Din pojke kommer inte att behöva en lång manual för att förstå hur detta barnparaply fungerar. Det är rakt och automatiskt och mycket lätt att hantera. Allt din pojke behöver göra är att trycka på tryckknappen för att öppna paraplyet och skydda sig själv. Detta paraply är perfekt för små pojkar som älskar racerbilar! Det är enkelt att öppna och stänga, och det är lätt och bärbart, vilket gör det enkelt att bära med sig. Paraplyet har också en racerbilsdesign på tyget, vilket gör det ännu roligare att använda.

Färgglad design

Paraplyet med racingbil för pojkar är ett roligt och praktiskt tillbehör för regniga dagar. Med sin färgglada, dynamiska design kommer det att tilltala alla små fans av bilar och motorsport. Racerbilsmotivet är tryckt över hela paraplyet, med klara färger och realistiska detaljer. Barnen kommer att älska att föreställa sig att de sitter bakom ratten i sin egen racerbil, samtidigt som de håller sig torra under paraplyet. Paraplyet har en robust metallram som är vind- och väderbeständig. Duken är tillverkad av högkvalitativ polyester, som är vattentät och slitstark.

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.