-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Genomskinligt paraply med blommor

397,0 kr

Slut i lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Du kommer att älska det här söta transparenta blommiga paraplyet för barn. Ett ultralätt, vindtätt paraply som din pojke eller flicka kan ta med sig överallt. Med sin robusta design är det slitstarkt och skyddar ditt barn från vind, regn och sol. Ge det till dem i present så att de blir glada.

Detta snygga paraply är perfekt för att skydda dig mot sol och regn samtidigt som du håller dig torr. Paraplyet är tillverkat av högkvalitativ plast, vilket gör det vatten- och UV-beständigt. Det har ett solitt träskaft och ett bekvämt plasthandtag som gör det lätt att bära.

Ett genomskinligt paraply

Den transparenta designen på detta barnparaply gör det ännu sötare och mer originellt. Vi älskar särskilt blommotivet, som ger paraplyet en touch av skoj och gott humör. Det är lätt, praktiskt och bekvämt för små barn att bära.
Detta snygga paraply är perfekt för vår- och sommardagar. Det är tillverkat av högkvalitativ plast, vilket gör det lätt och enkelt att bära.
Det är helt genomskinligt så att du kan se vart du är på väg även när det regnar. Den är dekorerad med ett fint blommotiv som ger den en feminin och elegant look. Den är lätt att öppna och stänga tack vare det ergonomiska handtaget. Den levereras också med ett skyddshölje så att den är lätt att förvara när du inte använder den.

En elegant accessoar

Det transparenta blommiga paraplyet är en elegant och praktisk accessoar som håller dig torr samtidigt som den ger din outfit en touch av stil. Med sin unika design är det perfekt för regniga dagar när du vill hålla dig torr och snygg på samma gång.
Blommorna är harmoniskt arrangerade över hela paraplyets yta, vilket skapar en behaglig och lugnande visuell effekt.
Paraplyet är också mycket lätt att använda tack vare det ergonomiska handtaget, som ger ett bekvämt och säkert grepp. Med sin solida konstruktion och unika design kommer det garanterat att bli din favoritkompis under regniga dagar.

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.