833-890903.jpeg
Disney-paraply för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Disney-paraply för barn

397,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn ett fan av Disneyfigurer? Unna dem detta förtjusande barnparaply med motiv av Musse Pigg, Mimmi eller Nalle Puh. Ett paraply som är lika sött som det är funktionellt och ger ett effektivt skydd mot regn och sol. Vi är särskilt förtjusta i dess två söta små öron!

För barn som älskar Disney är det här paraplyet perfekt! Det är färgglatt och har deras favoritfigurer, som Musse Pigg, Mimmi Pigg, Kalle Anka och Kajsa Anka. Det är lätt och enkelt att bära med sig, vilket gör det perfekt för regniga dagar.

Ett stabilt, vattentätt paraply

Detta Disney-paraply för barn har en gedigen design. Det är starkt och säkert och ger ditt barn ett effektivt skydd mot regn, vind och sol. Det är också vattentätt och lätt att hantera. Paraplyet är av högsta kvalitet och tillverkat av 100% polyestertyg. Det har ett mjukt, lätt plasthandtag, perfekt för små händer, och en snäppstängning för enkel öppning och stängning. Barnparaplyet har också en upphängningsring, perfekt för förvaring i en ryggsäck eller ett skåp. Perfekt för barn från 3 år och uppåt.
833-02e987.jpeg

För ett leende på en regnig dag

Det Disney-mönstrade barnparaplyet är ett oumbärligt tillbehör för små äventyrare som älskar att utforska världen i regn. Detta färgglada och roliga paraply är dekorerat med Disney-motiv, med ikoniska figurer från den tecknade filmen. Det Disney-mönstrade barnparaplyet är inte bara praktiskt, det ser också bra ut. Disney-motiven är roliga och tilltalande för barn, och ger en touch av skoj till deras regniga dagar. Så det här paraplyet är perfekt för barn som älskar Disneys magiska äventyr och berättelser. Det är praktiskt, tåligt och snyggt för små äventyrare som gillar att leka i regnet och samtidigt hålla sig torra. Det kommer garanterat att tilltala barn i alla åldrar och få dem att le även under de tristaste av dagar.

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.